Σάντος: «Έτσι ανέλαβα την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Σάντος: «Έτσι ανέλαβα την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ»

bet365

Οι σχέσεις του με Νικολαΐδη και Ζαγοράκη, ήταν το... κλειδί της συνεργασίας του με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο Φερνάντο Σάντος δε ξεχνάει ποτέ την Ελλάδα και την παρουσία του στην χώρας μας. Έτσι, μιλώντας στο περιοδικό Obdervador, ανέφερε τους λόγους που αποφάσισε να επιστρέψει στην ΑΕΚ, αλλά και αργότερα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

«Πάντα είχα καλές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές που προπονούσα. Όταν γύρισα στην Πορτογαλία, ένας από αυτούς ο Ντέμης Νικολαΐδης, ήταν πρόεδρος στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ήταν σε άσχημη κατάσταση, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: "Mίστερ, πρέπει να με βοηθήσεις. Εγώ αναλαμβάνω την προεδρία και εσύ προπονητής", απάντησα θετικά και τους έβγαλα στο Champions League», ανέφερε ο Σάντος και πρόσθεσε:

«Στη συνέχεια γύρισα στην Μπενφίκα και όταν ήμουν εκεί, ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, Θοδωρής Ζαγοράκης ανέλαβε την προεδρία του ΠΑΟΚ. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είμαι ο μόνος που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Δεν το σκέφτηκα καθόλου και απάντησα αμέσως θετικά», κατέληξε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα