Γκώνιας σε δημοσιογράφο: «Θέλετε να γίνετε προπονητής;»

Gazzetta team
Γκώνιας σε δημοσιογράφο: «Θέλετε να γίνετε προπονητής;»

bet365

Ο τεχνικός της Καλλιθέας Τάκης Γκώνιας ξαναχτύπησε ρωτώντας δημοσιογράφο αν ήθελε να γίνει αυτός προπονητής, απαντώντας στην ερώτηση γιατί δεν έπαιξε πιο αμυντικά κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η αλήθεια είναι πως οι συνεντεύξεις Τύπου της Καλλιθέας έχουν τον δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς όλοι περιμένουν την ατάκα από τον Τάκη Γκώνια. Ο νεαρός προπονητής της ομάδας... ξαναχτύπησε, καθώς απαντώντας μετά το βαρύ 5-1 από τον Παναιτωλικό σε δημοσιογράφο των ρώτησε αν θέλει να γίνει αυτός προπονητής.

Αρχικά ο Γκώνιας ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά που μέχρι το 93' δεν σταμάτησαν να κυνηγούν το γκολ και ας ήταν πίσω 5-1. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την προσπάθεια των παιδιών».

Για το αν θα μπορούσε να αλλάξει το πλάνο του και να παίξει πιο αμυντικά, γιατί ήταν ο αντίπαλος πιο ισχυρός: «Θέλετε να γίνετε εσείς προπονητής; Εγώ, λοιπόν, είμαι προπονητής και αυτό είναι το στιλ ποδοσφαίρου της Καλλιθέας. Με όποιον έχει αντίπαλο αυτό προσπαθεί να κάνει. Αυτά τα παιδιά μαθαίνουν από αυτά τα παιχνίδια απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο. Το ρόστερ του Παναιτωλικού, αν εξαιρέσουμε τις τέσσερις μεγάλες ομάδες, είναι το ποιοτικότερο».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα