Αποθέωση για Ολυμπιακό σε Σπάρτη! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Αποθέωση για Ολυμπιακό σε Σπάρτη! (pics & vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός γνώρισε κατά την άφιξή του στην Σπάρτη την αποθέωση από 500 και πλέον οπαδούς του. Λατρεία για Τσόρι Ντομίνγκες και Αριέλ Ιμπαγάσα.

Μοναδική "Ολυμπιακή" υποδοχή στην Σπάρτη! Πάνω από 500 άτομα περίμεναν την αποστολή των Πειραιωτών στην είσοδο της πόλης και μπροστά από το ξενοδοχείο που θα καταλύσει ο σύλλογος. Ακούστηκαν συνθήματα όπως η "Σπάρτη είναι κόκκινη Παναθηναϊκέ" και άλλα που είχαν αποδέκτη τον Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό. Επίσης αποθεώθηκαν ξεχωριστά οι Τσόρι και Ιμπαγάσα.

Η "ερυθρόλευκη" αποστολή λίγο μετά τις 20:30 έφτασε στην πόλη της Πελοποννήσου, όπου το μεσημέρι της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αρχή έγινε στην είσοδο της πόλης, όπου είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος και με φωτοβολίδες και βεγγαλικά, φώτισε τη νύχτα... κόκκινη. Αγαπημένα "ερυθρόλευκα" συνθήματα δόνησαν την ατμόσφαιρα. Ο κόσμος που βρισκόταν εκεί ακολούθησε, σαν σε πομπή, το πούλμαν του Ολυμπιακού μέχρι το κέντρο της πόλης, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο, στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή. Εκεί το σκηνικό επαναλήφθηκε... πολλαπλάσια. Οι ιαχές των φιλάθλων του Ολυμπιακού, βλέποντας τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, να κατεβαίνουν από το πούλμαν, ήταν συγκλονιστικές! Η νύχτα... φωτίστηκε ξανά κόκκινη και ο κόσμος έδωσε στην ομάδα να καταλάβει ότι το σύνθημα "παντού είναι Πειραιάς", είναι πέρα για πέρα αληθινό!
Πέρασε αρκετή ώρα για τον κόσμο να αποχωρήσει, μετά την είσοδο των παικτών στο ξενοδοχείο, καθώς παρέμειναν απ' έξω και συνέχισαν να τραγουδούν και να εξυμνούν τον Ολυμπιακό! Μάλιστα ο Κούλης Δουρέκας φρόντισε να τραβήξει βίντεο από την υποδοχή αυτή αλλά και να ανεβάσει πλάνα στα social media. Δείτε πιο κάτω βίντεο και φωτό:

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα