«Ρέτσος το μεγάλο ταλέντο που κοιτάνε τοπ ομάδες»!

Δημήτρης Τομαράς
«Ρέτσος το μεγάλο ταλέντο που κοιτάνε τοπ ομάδες»!

bet365

Αφιερωματικά άρθρα στον γερμανικό Τύπο για τον Παναγιώτη Ρέτσο, το ταλέντο του και τις τοπ ομάδες που τον παρακολουθούν στενά.

Οι Γερμανοί σημειώνουν πως πρόκειται για ένα μεγάλο και διαρκώς ανερχόμενο ταλέντο. Αναφέρουν πως είτε τον έχουν παρακολουθήσει είτε τον τσεκάρουν ομάδες όπως οι Ίντερ, Μίλαν, Ρόμα, Φιορεντίνα, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, Μπάγερν, PSV και αρκετές άλλες.

Για τον Παναγιώτη Ρέτσο προφανώς και τονίζεται πως προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Επίσης ότι τον ανέδειξε και τον καθιέρωσε ως βασικό στην πρώτη ομάδα ο Πάουλο Μπέντο αλλά και ότι η αξία του ποδοσφαιρικά και οικονομικά ανεβαίνει διαρκώς. «Ρέτσος το μεγάλο ταλέντο που κοιτάνε τοπ ομάδες», επισημαίνεται σχετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα