Η Εθνική 2004 σε... version 5Χ5 στο εξωτερικό για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Εθνική 2004 σε... version 5Χ5 στο εξωτερικό για φιλανθρωπικό σκοπό

Gazzetta team
Η Εθνική 2004 σε... version 5Χ5 στο εξωτερικό για φιλανθρωπικό σκοπό

bet365

Mια ακόμη αξιέπαινη προσπάθεια από την χρυσή γενιά του 2004 βρίσκεται στα σκαριά το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για φιλανθρωπική παρουσία της Εθνικής στο εξωτερικό.
Η ομάδα του... χρυσού 2004, θα συμμετάσχει σε τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Πολωνία. Η καινοτομία αυτής της συμμετοχής έχει να κάνει με το γεγονός πως επειδή τα παιχνίδια θα διεξαχθούν σε κλειστό γήπεδο η Εθνική θα συμμετάσχει για πρώτη φορά με ομάδα 5 Χ5. Συγκεκριμένα η ομάδα του 2004 αυτήν την φορά σε version 5Χ5 ,θα βρεθεί το Σάββατο στην πόλη Sulwaski ,όπου σε διεθνές τουρνουά θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Πολωνία, την Λετονία και την Λιθουανία.
Όπως ανέφερε η ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο σκοπός είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τα άπορα παιδιά της περιοχής και συμμετέχουν μη ενεργεία ποδοσφαιριστές με πρώτο και καλύτερο τον γνωστό μας Μάρις Βερπακόφκις. Ο Λετονός διεθνής που φόρεσε μεταξύ άλλων ομάδων και την φανέλα του Εργοτέλη συμμετέχει συχνά τα τελευταία χρόνια σε ανάλογα φιλανθρωπικά γκαλά. Η Εθνική του 2004 έχει δώσει πολλά παιχνίδια για ανάλογο σκοπό σε Ελλάδα και Κύπρο, θα βρεθεί για πρώτη φορά στο εξωτερικό. Αυτό οφείλεται κυρίως στον Άγγελο Χαριστέα που τους τελευταίους τρεις μήνες εγκαταστάθηκε οικογενειακώς στο Άμστερνταμ ξεκινώντας μια πολυδαίδαλη επιχειρηματική δραστηριότητα.
Ο χρυσός σκόρερ της Εθνικής θα είναι ένα ένας απο τους παλαίμαχους διεθνείς, που θα βρεθούν το Σάββατο σε αυτή την μικρή πολωνική πόλη στα σύνορα με την Λιθουανία. Συμπαίκτες του θα είναι οι Καραγκούνης, Φύσσας, Σεϊταρίδης, Μπασινάς, Νικοπολίδης, Δέλλας και Λάκης. Το τουρνουά διεξάγεται υπό την αιγίδα της πολωνικής Ομοσπονδίας και μετά την λήξη του διοργανώνεται στα αμερικανικά πρότυπα το Charities Gala Christmas, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων από δωρεές. Σύμφωνα με τα στοιχεία στο περσινό τουρνουά συγκεντρώθηκε ένα ποσό που ξεπέρασε τις 100 χιλιάρες ευρω, το οποίο διατέθηκε μέσω ΜΚΟ στις φτωχές οικογένειες της παραμεθόριας αυτής πολωνικής περιοχής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα