Με Βελλίδη και Περέιρα στην Ελευσίνα (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Με Βελλίδη και Περέιρα στην Ελευσίνα (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ άφησε για λίγο στην άκρη το πρωτάθλημα και το Europa League στρέφοντας την προσοχή του στον αγώνα κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό για την 3η αγωνιστική των Ομίλων.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Πλατανιά ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στην πισίνα, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με passing game και επιθετική ανάπτυξη μέσα από μια σειρά ασκήσεων ειδικού σκοπού.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό αφήνοντας εκτός αποστολής τους περισσότερους βασικούς στον αγώνα με τον Πλατανιά και τον Ζέλικο Μπρκιτς.

Τη θέση του Σέρβου τερματοφύλακα πήρε ο Μάρκος Βελλίδης, που επιστρέφει στην αποστολή, όπως και ο Φακούντο Περέιρα.

Αναλυτικά οι 19 που θα ταξιδέψουν την Τρίτη στην Αθήνα, μετά το τέλος της προπόνησης στην Τούμπα είναι οι: Βελλίδης, Σιαμπάνης, Γιαννούλης, Κίτσιου, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Βαρέλα, Χαρίσης, Σάχοφ, Πέλκας, Δημητριάδης, Μπίσεσβαρ , Μυστακίδης, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Περέιρα, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Ματθαίου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα