«Ο καθένας είναι φοβισμένος. Όλοι μαζί, ενωμένοι κατά της τρομοκρατίας»

«Ο καθένας είναι φοβισμένος. Όλοι μαζί, ενωμένοι κατά της τρομοκρατίας»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Ο καθένας είναι φοβισμένος. Όλοι μαζί, ενωμένοι κατά της τρομοκρατίας»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπεσίκτας, Ερντάλ Τορουνογκιουλάρι, που βίωσε τον απόλυτο τρόπο από απόσταση αναπνοής, στέλνει μήνυμα ενότητας προς όλο τον κόσμο μέσω του gazzetta.gr!

Ακόμη είναι στ' αυτιά όσων ήταν στο σημείο της νέας τραγωδίας στην Πόλη, οι ήχοι των δύο εκρήξεων που σκόρπισαν τον τρόμο, τον πανικό, τον θάνατο.

Το νέο τυφλό χτύπημα, είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 30 αστυνομικοί, ενώ άλλοι 8 άνθρωποι είναι νεκροί και υπάρχουν ακόμη 166 τραυματίες.

Η μία από τις δύο εκρήξεις έγινε έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας. Ο αθλητικός διευθυντής των «αετών της Πόλης» και ο άνθρωπος που χειρίζεται τα μεταγραφικά ζητήματα του συλλόγου, Ερντάλ Τορουνογκιουλάρι, μίλησε στο gazzetta.gr για την ανείπωτη τραγωδία που έχει σκόρπισε ξανά τον τρόπο στο Βόσπορο.

«Εγώ ότι είχα βγει από το γήπεδο, εκεί καταλάβαμε ότι υπήρχε επίθεση κατά των αστυνομικών δυνάμεων που ήταν στο γήπεδο. Όπως είναι φυσικό, μετά την έκρηξη ο καθένας ήταν φοβισμένος, ήταν εύκολο να διακρίνει ότι κυριαρχούσε ο τρόμος», εξηγεί ο Τορουνογκιουλάρι και συνεχίζει θέλοντας να στείλει το μήνυμά του μέσω του gazzetta.gr:

«Η Μπεσίκτας είναι και θα είναι πάντα εναντίον της τρομοκρατίας και των φρικιαστικών ενεργειών όπως ήταν αυτή που συνέβη τελευταία. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, με τους φιλάθλους μας εναντίον των τρομοκρατών.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω προς τους οπαδούς μας και στο τουρκικό έθνος, επί της ευκαιρίας που μου δίνετε είναι ότι πρέπει να είμαστε ένα εναντίον των τρομοκρατών, το τονίζω ξανά. Δεν έχει σημασία αν είμαστε των ίδιων πολιτικών πεποιθήσεων ή αν είμαστε από άλλα έθνη. Μπροστά στην ειρήνη όλοι είμαστε το ίδιοι».

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα