Υποδοχή και στο ξενοδοχείο για Ολυμπιακό (pics)

Υποδοχή και στο ξενοδοχείο για Ολυμπιακό (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Υποδοχή και στο ξενοδοχείο για Ολυμπιακό (pics)

bet365

Θερμή υποδοχή για τον Ολυμπιακό επεφύλαξαν τα παιδιά της σχολής στα Ιωάννινα κατά την άφιξη της ομάδας σε ξενοδοχείο της πόλης. Τι ζήτησαν από Τσόρι και τι ρώτησαν τον Ρέτσο.
Περισσότερα από 150 παιδιά ντυμένα με τις εμφανίσεις της αγαπημένης τους ομάδας αποθέωσαν τα είδωλά τους, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και πήραν αυτόγραφα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που δίνουν την Δευτέρα ένα σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα Super League με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα των θαυμαστών τους οι οποίοι ονειρεύονται να τους μοιάσουν και να φτάσουν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Οι μικροί ποδοσφαιριστές αποθέωσαν τον Τσόρι Ντομίνγκες ζητώντας του να βάλει γκολ στο παιχνίδι ενώ ρωτούσαν τον νεαρό άσο Παναγιώτη Ρέτσο πως αισθάνεται που σε τόσο μικρή ηλικία είναι βασικός στον Ολυμπιακό.
Τα παιδιά της σχολής είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ακούσουν τα λόγια του συμβούλου στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, που τους συμβούλευσε για την ζωή και το ποδόσφαιρο. Η σχολή του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το καλοκαίρι του 2016 έχει ξεπεράσει τα 220 παιδιά ηλικίας 5 - 15 ετών τα οποία μαθαίνουν από τον κ. Μητσιόπουλο, τον παλαίμαχο άσο της ομάδας κ. Τάτση και τους άλλους προπονητές τα μυστικά της μπάλας. Η σχολή έχει γίνει σημαντική δύναμη στο ποδόσφαιρο υποδομών της Ηπείρου και συνεχίζει κάθε ημέρα να «δυναμώνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα