Εσπανιόλ – Σπ. Χιχόν 2-1

Gazzetta team
Εσπανιόλ – Σπ. Χιχόν 2-1

bet365

Ο Ντιέγο Λόπεθ έκανε ρεκόρ απαραβίαστης εστίας για τους Καταλανούς, που νίκησαν 2-1 την Σπόρτινγκ Χιχόν και πλησίασαν στο -1 από το Europa League.

Εξι αγωνιστικές είχε παίξει στο σπίτι της η Εσπανιόλ, αλλά τρίποντο δεν έπαιρνε. Μετά λοιπόν από τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, ήρθε η στιγμή στο προηγούμενο ματς να πανηγυρίσει και μπροστά στο κοινό της με θύμα την Λεγανές. Ε, αφού πήρε λοιπόν το... κολλάει, είπε να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό και καθάρισε με 2-1 αυτή τη φορά την Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ο Καϊσέδο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (54') και ο Λέο Μπαπτιστάο στο 90' κλείδωσε τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, το γκολ που δέχτηκαν οι Καταλανοί ένα λεπτό αργότερα από το απ' ευθείας φάουλ του Τσοπ, πόνεσε τον τερματοφύλακά τους. Ο Ντιέγο Λόπεθ μάζεψε τη μπάλα από την εστία του για πρώτη φορά έπειτα από 586 λεπτά και έτσι έκανε ρεκόρ στην ιστορία της Εσπανιόλ. Το προηγούμενο το είχε ο Κάρλος Καμενί με 551 λεπτά από το 2008-'09.

Η νίκη έφερε τους γηπεδούχους στο -1 από το Europa League και η ήττα κράτησε τους φιλοξενούμενους εντός επικίνδυνης ζώνης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα