Για το σερί και τη βελτίωση στο Περιστέρι

Κώστας Ζάλιαρης
Για το σερί και τη βελτίωση στο Περιστέρι

bet365

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με στόχο να δοθεί συνέχεια στις νίκες με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο και φυσικά να βελτιωθεί η κατάσταση της ομάδας. Με το πόδι στο γκάζι ο ΠΑΟΚ, ψάχνει «εξιλέωση» ο Πανιώνιος.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνεχίζει τη δουλειά στον Παναθηναϊκό με στόχο να τον κάνει δική του ομάδα, αφού όπως ανέφερε μετά και το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς του συλλόγου για φέτος δεν έχει κανένα δικό του στοιχείο ακόμα το «τριφύλλι». Στο ντεμπούτο του στον πάγκο, το «τριφύλλι» επικράτησε του ΠΑΟΚ και στόχος απόψε στο Περιστέρι (19:30, Novasports1 HD, κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι) είναι η δεύτερη διαδοχική νίκη, για την κατάκτηση της οποίας δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι Χουλτ και Γουακάσο. Ωστόσο, επιστρέφει ο Μάρκους Μπεργκ που δεν έπαιξε απέναντι στη Θέλτα και πήρε ανάσες... Στην αντίπερα όχθη, ο Ατρόμητος, ξέρει πως σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος προσπερνάει τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία και με το σκεπτικό αυτό, οι οπαδοί της ομάδας έδωσαν το «παρών» στην τελευταία προπόνηση για να «ντοπάρουν» τους ποδοσφαιριστές. Δεν έχει προβλήματα ο Κορακάκης, που δύσκολα θ' αλλάξει κάτι στην 11άδα.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ατρόμητος - Παναθηναϊκός.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πλατανιά με το πόδι στο γκάζι έπειτα και από την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ... Ο Βλάνταν Ίβιτς κατέστησε σαφές στους παίκτες του πόσο σημαντική είναι η νίκη στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι τις γιορτές και ο Κλάους έχει... πάρει το μήνυμα για την ευθύνη του σκοραρίσματος, από τη στιγμή που αναμένεται να ξεκινήσει βασικός κόντρα στον Πλατανιά (17:15, Novasports2 HD). Οι Κρητικοί του Γιώργου Παράσχου ξέρουν ότι το παιχνίδι δεν προσφέρεται για... όνειρα, τουλάχιστον στη θεωρία, έχουν μείνει δίχως νίκη από τον Σεπτέμβρη και αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να δώσουν τη μάχη τους στο ματς με τον «δικέφαλο» κι όπου βγει...

Έπειτα από τη ντροπιαστική ήττα από τον Κισσαμικό στο Κύπελλο, ο Πανιώνιος ψάχνει ένα αποτέλεσμα που θα φανεί ως... εξιλέωση, στο ματς κόντρα στην Κέρκυρα στη Νέα Σμύρνη (17:15, Novasports3 HD). Μιλόγεβιτς και παίκτες στους «κυανέρυθρους» ξέρουν πως θα πρέπει να εξαφανίσουν κάθε πιθανότητα στραβού αποτελέσματος, τη στιγμή που ο Γρηγορίου στους Φαίακες εφέστησε την απόλυτη προσοχή στους ποδοσφαιριστές του, από τη στιγμή που ξέρει πως ο Πανιώνιος έρχεται από μια πολύ κακή ήττα και στοχεύει στο «ξέσπασμα».

Νωρίτερα απ' όλα τα προαναφερθέντα παιχνίδια κάνει σέντρα το ματς του Παναιτωλικού με τον Ηρακλή στο Αγρίνιο (15:00, Novasports2 HD). Στο γήπεδο που πλέον είναι καθ' όλα αδειοδοτημένο και μάλιστα θα εγκατασταθεί και στέγαστρο στο πέταλο, οι Αγρινιώτες θέλουν να κλείσουν καλά το 2016 και να βελτιώσουν την επίδοση που αυτή τη στιγμή τους θέλει να έχουν πάρει μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Δεν αλλάζει ο Σάββας Παντελίδης τον Ηρακλή έπειτα από την πρώτη νίκη στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι Θεσσαλονικείς θα παρουσιαστούν με αυτοπεποίθηση κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα