Σκέψεις για Λυμπερόπουλο – Μπασινά στον Παναθηναϊκό

Σκέψεις για Λυμπερόπουλο – Μπασινά στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Σκέψεις για Λυμπερόπουλο – Μπασινά στον Παναθηναϊκό

bet365

Σε απόλυτα φιλολογικό επίπεδο παραμένει οποιαδήποτε κουβέντα για τους δύο πρώην άσους του Παναθηναϊκού, ωστόσο, τα ονόματά τους υπάρχουν στα υπόψιν για διακριτούς ρόλους στον σύλλογο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει ν' αλλάξει το μοντέλο λειτουργίας από τη στιγμή που δεν πρόκειται να συνεχίσει στο πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Στο πλαίσιο αυτό και όπως αναφέρει η «LiveSport», φέρονται να υπάρχουν στο μυαλό του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού ονόματα όπως αυτά των Νίκου Λυμπερόπουλου και Άγγελου Μπασινά για τις θέσεις των τεχνικού διευθυντή (με κύριες αρμοδιότητες τα μεταγραφικά και τις διαπραγματεύσεις) και γενικού αρχηγού (με πολύ πιο ενεργό ρόλο στην καθημερινότητα των παικτών και της ομάδας).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα