Ξανά στην Πορτογαλία σκάουτερ του ΠΑΟΚ

Ξανά στην Πορτογαλία σκάουτερ του ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ξανά στην Πορτογαλία σκάουτερ του ΠΑΟΚ

bet365

ΠΑΟΚ και ένα… τσουβάλι, μεγάλες και μικρές, ευρωπαϊκές ομάδες βρίσκονται και αυτό το διήμερο στην Πορτογαλία, με τα μάτια στραμμένα στην αναμέτρηση Μπελενένσες-Μαρίτιμο.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που το τελευταίο χρονικό διάστημα, σκάουτερ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Πορτογαλία για να παρακολουθήσει από κοντά μεταγραφικούς στόχους του «Δικεφάλου», όχι απαραίτητα για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά με το μυαλό και την απαραίτητη προεργασία για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ, βρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου Ρεστέλο προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπελενένσες και τη Μαρίτιμο, που έληξε 1-0 υπέρ των γηπεδούχψν.

Μπορεί το κυριακάτικο ντέρμπι της Λισαβόνας, ανάμεσα στην Μπενφίκα και στην Σπόρτινγκ, να έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως στο Ρεστέλο ήταν άνθρωποι από πολλά μεγάλα και μικρά ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Σέφιλντ Γουέν.από την Αγγλία , οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη, Εϊμπαρ από την Ισπανία, η Κολωνία, η Σέλτικ και οι γαλλικές Νις, Λανς και Λιλ.

Να θυμίσουμε ότι στις 25 Νοεμβρίου, απεσταλμένος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στις κερκίδες του «Εστάντιο Ντο Μπονφίμ» και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ρίο Άβε κόντρα στη Βιτόρια Σετούμπαλ, μαζί με «σκάουτερ» πολλών άλλων ομάδων.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και ένα μήνα νωρίτερα, όταν σκάουτερ του «Δικεφάλου» είχε βρεθεί στην Πορτογαλία και παρακολούθησε μεταγραφικούς στόχους στις αναμετρήσεις Πάσος Φερέιρα - Νασιονάλ Μαδέιρα, Μπελενένσες – Μπενφίκα και αυτή της Εστορίλ με την Γκιμαράες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα