Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλευρό της μικρής Μαρίας

Gazzetta team
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλευρό της μικρής Μαρίας

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του προγράμματος «PAOK Action», συνεχίζει τις δράσεις διαθέτοντας μέρος των εσόδων από τον αγώνα με τον Πλατανιά για τη θεραπεία της μικρής Μαρίας.

Η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά το απόγευμα της Κυριακής (11/12, 17:15) δίνει τη δυνατότητα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προσφέρει βοήθεια στη μικρή Μαρία, η οποία πάσχει από νεφροβλάστωμα δεξιού νεφρού.

Πιο αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα τη δυνατότητα στους φιλάθλους του Δικεφάλου να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό μας που το έχει πραγματικά ανάγκη, μέσω του PAOK Action.

Μέρος των εσόδων από κάθε εντός έδρας αγώνα, διατίθεται για την ενίσχυση ανθρώπων που χρειάζονται ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη.Στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής εναντίον του Πλατανιά (11.12, 17:15) μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την 7 μηνών Μαρία, η οποία πάσχει από νεφροβλάστωμα δεξιού νεφρού. Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα στη Μαρία και την οικογένειά της!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα