Στιλ: «Άξιζα να χάσω την θέση του βασικού»

Στιλ: «Άξιζα να χάσω την θέση του βασικού»

Gazzetta team
Στιλ: «Άξιζα να χάσω την θέση του βασικού»

bet365

Ο Λουκ Στιλ κάνει την αυτοκριτική του, αναγνωρίζει πως τόσο ο Αντρέα Στραματσόνι, όσο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έπραξαν σωστά που του πήραν την φανέλα του βασικού.

Ο Λουκ Στιλ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Μιλώντας στην κάμερα της Nova έκανε την αυτοκριτική του για την κακή απόδοση που είχε φέτος στα περισσότερα παιχνίδια που αγωνίστηκε, δικαιολογώντας την κίνηση των προπονητών να χρίσουν βασικό τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

«Άξιζα να χάσω την θέση του βασικού. Δεν έπαιζα καλά από το παιχνίδι με την Ξάνθη. Όχι λόγω της προσπάθειας, αλλά δεν άξιζα να είμαι βασικός. Στεναχωρήθηκα, αλλά ο αντικαταστάτης μου έκανε καλή δουλειά, ειδικά με τον Πανιώνιο. Άρα η απόφαση του προπονητή ήταν σωστή. Κάποιες φορές πρέπει να κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι. Αυτό με σόκαρε, αλλά με έκανε να προσπαθήσω σκληρότητα. Ανεξάρτητα από την κατάστασή μου, αυτό που με ενδιαφέρει είναι το συμφέρον της ομάδας. Επανέρχομαι με σκληρή δουλειά για να δείξω αυτά που πρέπει να κάνω», τόνισε ο Άγγλος τερματοφύλακας.

Σαμπντόρια - Λάτσιο με επιστροφή στοιχήματος στην Vistabet, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στον αγώνα.

Όσο για το παιχνίδι με την Θέλτα, είπε: «Είχαμε ένα παιχνίδι που δεν κατορθώσαμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αν και το θέμα για τους εμάς, για τον κόσμο, για το σταφ της ομάδας, για όλους... Θα θέλαμε κάτι να μας ανεβάσει. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά, ειδικά από το 4ο λεπτό είχαν πάρει αρνητική τροπή. Δεν είναι θετικό οτι είμαστε μέρος μιας κακής σελίδας του συλλόγου».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα αρνητικά ευρωπαϊκά του Παναθηναϊκού, λέγοντας: «Στην δεκαετία του 70 φτάσαμε μέχρι τον τελικό, ενώ και σε αυτή του 90 είχαμε καλές πορείες. Πριν από δύο χρόνια πριν βρεθήκαμε στην ίδια θέση, έχοντας έναν βαθμό. Προσπαθούμε να χτίσουμε ξανά αυτή μία τέτοια πορεία και λέω «προσπαθούμε» γιατί είμαι και εγώ μέρος της ομάδας. Δεν είναι οτι δεν έχουμε κάνει κάποια λάθη τακτικής ή δεν προπονούμαστε σκληρά. Όλα έχουν να κάνουν με την απόδοση των παικτών. Οι μεγάλοι παίκτες παίρνουν όλα τα σημαντικά τρόπαια, κάτι που έχει να κάνει με τη στιγμή στην οποία βρίσκονται. Εμείς δεν θα κρύψουμε οτι είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα, αλλά το γεγονός οτι περνάμε μία δύσκολη κατάσταση, δεν πετυχαίνουμε τα γκολ που θέλουμε, επηρεάζει αυτά που θέλουμε να πετύχουμε».

Τέλος όσον αφορά την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη, δήλωσε: «Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής αφυπνίζει την ομάδα και δίνει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν. Δεν έχουμε πολλές προπονήσεις μαζί του, αλλά αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε τι θέλει από εμάς. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ ήταν σημαντική και παρά το κακό παιχνίδι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν χρειάζεται να επηρεαστούν οι παίκτες από την ήττα με την Θέλτα. Θέλουμε να πάμε στις γιορτές έχοντας κάνει δύο νίκες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα