Ε«Χ»ασε την ευκαιρία η Μάλαγα! (vid)

Gazzetta team
Ε«Χ»ασε την ευκαιρία η Μάλαγα! (vid)

bet365

H Μάλαγα σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, δέχθηκε ένα τυχερό γκολ από τη Γρανάδα (1-1) κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την τετράδα.

Η Μάλαγα ήταν τυχερή στο Μεστάγια (2-2) κόντρα στη Βαλένθια, αλλά... άτυχη το βράδυ της Παρασκευής στο Ροσαλέδα με τη Γρανάδα. Στο τοπικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες, αλλά όχι την ουσία για να πάρουν τη νίκη που θα τους έφερνε πιο κοντά στην τετράδα. Με ένα τυχερό γκολ, η Γρανάδα έκλεψε την ισοπαλία (1-1) κι έκανε ακόμα ένα μικρό βήμα παραμονής. Πάντως, η αρνητική παράδοση συνεχίστηκε για τη φιλοξενούμενη που δεν έχει κερδίσει στο Ροσαλέδα στα δώδεκα τελευταία ματς πρωταθλήματος. Ο Καμάτσο στο 24΄ άνοιξε το σκορ, ωστόσο Χάβι, Ραμίρες και Ροζάλες δε μπόρεσαν ποτέ να σφραγίσου τη νίκη. Ετσι, στο 81' με σύμμαχο την τύχη ο Κράβετς διαμόρφωσε το 1-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα