Οι τρεις υποψηφιότητες για τους καλύτερους οπαδούς

Gazzetta team
Οι τρεις υποψηφιότητες για τους καλύτερους οπαδούς

bet365

Η FIFA ανακοίνωσε τις τρεις υποψηφιότητες για τους κορυφαίους οπαδούς για το 2016 ύστερα από επιλογή των Μπατιστούτα, Μπόμπαν, Μάρτα, Πέτκοβιτς.

Το ήθος και το fair-play ήταν μέσα στα κριτήρια βάσει των οποίων επέλεξαν οι Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, Ζνόβιμιρ Μπόμπαν, Μάρτα και Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς και κατέληξαν στους οπαδούς της Ντεν Χααγκ, των Ντόρτμουντ/Λίβερπουλ και εκείνων της Εθνικής Ισλανδίας. Οι Ολλανδοί σε εκτός έδρας αγώνα με την Φέγενορντ πέταξαν αρκουδάκια σε εξέδρα που βρίσκονταν παιδιά με προβλήματα και νοσηλεύονται στο Ρότερνταμ. Οι φίλοι των Ντόρτμουντ/Λίβερπουλ τραγούδησαν μαζί το You 'll Never Walk Alone πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση στη μνήμη των θυμάτων του Χίλσμπορο και εκείνοι της Ισλανδίας έδωσαν το γνωστό ρεσιτάλ στο Euro της Γαλλίας στο οποίο οι ομάδα τους έφτασε στα νοκ-άουτ. Η ψηφοφορία γίνεται στο site της παγκόσμιας ομοσπονδίας και ο νικητής θα ανακηρυχθεί στις 9 Ιανουαρίου στη Ζυρίχη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα