Στο μηδέν το ντέρμπι, ανατροπή ο Κισσαμικός, τριάρα η Αναγέννηση

Gazzetta team
Στο μηδέν το ντέρμπι, ανατροπή ο Κισσαμικός, τριάρα η Αναγέννηση

bet365

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Απόλλων Σμύρνης και Αγροτικό Αστέρα έληξε ισόπαλο 0-0, ο Κισσαμικός στο ματς της ημέρας γύρισε το παιχνίδι της Σπάρτης και νίκησε με 2-1, ενώ μεγάλο και άνετο διπλό με 3-0 στην Κατερίνη επί του Αιγινιακού, πήρε η Αναγέννηση Καρδίτσας!

Απόλλων Σμύρνης – Αγροτικός Αστέρας 0-0

Ευχαριστημένος πρέπει να είναι ο Αγροτικός από το 0-0 που πήρε στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης.

Σε ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, οι δύο ομάδες... κόλλησαν στο μηδέν, με τον Απόλλωνα να χάνει τους πρώτους του βαθμούς στην έδρα του. Οι γηπεδούχοι, φωνάζουν για μια φάση στο πρώτο μέρος όταν ο Σιατραβάνης σκόραρε, αλλά ο επόπτης υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ.

Από φάσεις, τίποτα το σημαντικό, με τον Αγροτικό Αστέρα να παίζει και από το 63' με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Ουνγιαλίδη. Έτσι, μόνο ευχαριστημένος μπορεί να είναι από το 0-0 στη Ριζούπολη...

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Πάνος, Κύργιας (76’ Κάσσος), Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Πορτουλίδης, Κονέ, Σιατραβάνης (83’ Πετρόπουλος), Ρομάνο, Αλμπάνης (60’ Τζάνης), Διαμαντόπουλος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Αργυρίου, Μπουτζίκος (46’ Δεινόπαπας), Κουκόλης, Βαφέας, Ουνγιαλίδης, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Φιλίπε (90'+3’ Παπαδημητρίου), Γκέσιος (67’ Πάλλας), Πάτο.

Κισσαμικός – Σπάρτη 2-1

Ματσάρα στα Χανιά, με ανατροπή από το 84' ως το 90'! Ο Κισσαμικός, γύρισε το εις βάρος του 0-1 και επικράτησε της Σπάρτης, που τελείωσε με 9 ποδοσφαιριστές, με 2-1!

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν την κατοχή, αλλά πέρα από ένα σουτ του Αναστασόπουλου δεν κατάφεραν να απειλήσουν ξανά την εστία του Λαζαρίδη. Έτσι, το ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0.

Το... έλα να δεις όμως, έγινε στην επανάληψη. Εκεί η Σπάρτη κατάφερε στο 46' να ανοίξει το σκορ με τον Ηλιόπουλο, μετά από ασίστ του Αρσενίεβιτς. Αυτό... ξύπνησε τους Κρητικούς, οι οποίοι από εκείνο το λεπτό και μετά ανέβηκαν και έγιναν πιο απειλητικοί. Η πίεση που άσκησε όμως ο Κισσαμικός, δεν φαινόταν πως θα αποφέρει καρπούς...

Όλα αυτά μέχρι το 84'. Σε εκείνο το λεπτό, ο Μάντζης κέρδισε πέναλτι από τον Βελλίνη, ο Μίλιτς ευστόχησε από τα 11 βήματα και ο Κισσαμικός ισοφάρισε σε 1-1. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, ο Οικονομόπουλος άφησε την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές και στο 88' ο Μάντζης έφερε το παιχνίδι τούμπα, διαμορφώνοντας το 2-1! Τελικά η Σπάρτη τελείωσε με 9 ποδοσφαιριστές το παιχνίδια, καθώς στη συνέχεια ο Μπουντόπουλος είδε κι αυτός την κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Σπάτης του αποβλήθηκαν δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Αιγινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3

Υγιεινός περίπατος για την Αναγέννησ Καρδίτσας στην Κατερίνη, όπου επικράτησε εύκολα του Αιγινιακού με 3-0!

Το παιχνίδι άρχισε με γκολ. Μόλις στο 1', ο Τσιλούλης άνοιξε το σκορ και έβαλε από πάρα πολύ νωρίς βάσεις νίκης για την ομάδα του. Οι ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού δεν ξεπέρασαν ποτέ αυτό το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν και σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους δεν μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση.

Το ίδιο έγινε και στην επανάληψη, κάτι που τελικά εκμεταλλεύτηκε η Αναγέννηση. Η ομάδα της Καρδίτσας, αρχικά έκανε το 0-2 με τον Τσιλούλη στο 74', ενώ στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 81', ο Μπλέντι έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με την Αναγέννηση να παίρνει μια άνετη και δίκαιη νίκη.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος (78' Καρακώστας), Πασαλίδης, Πατράλης, Γκατσολάρι (58' Ρανγκέλοφ), Ζούρκος, Γκούρτσας, Ζγκούρη (58' Μουκίδης), Φασίδης

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκπαμπάνης, Φέτσης, Μπλέντι, Τσιλούλης, Τζέκος (48' Ντιατά), Μπιτέλης, Ντάνκουα (65' Τσόπελας)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα