Φιλικό στην Λάρισα για καλό σκοπό

Φιλικό στην Λάρισα για καλό σκοπό

Gazzetta team
Φιλικό στην Λάρισα για καλό σκοπό

bet365

Μία επίλεκτη ομάδα των «βυσσινί» θα αντιμετωπίσει τις «αμαζόνες» τους και τα έσοδα θα διατεθούν σε έναν συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη

Ενα «διαφορετικό» φιλικό από τα άλλα, θα γίνει στις 22/12 στην Λάρισα. Τότε θα συγκρουστούν μία επίλεκτη ομάδα της ΠΑΕ και η γυναικεία ομάδα των «βυσσινί» και τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη ενός μέλους του σωματείου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ανταποκρινόμενο για μια ακόμη φορά στον κοινωνικό του ρόλο, το Σωματείο της ΑΕΛ, με την σύμπραξη και της ΠΑΕ ΑΕΛ, διοργανώνει την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 15:00 στο AEL FC ARENA, φιλικό αγώνα αλληλεγγύης για την στήριξη ενός μέλους του Σωματείου μας (αρ. μητρώου 446) και ταυτόχρονα, δια βίου μέλους της ευρύτερης ΑΕΛικής οικογένειάς μας, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στην ιδιαίτερη αυτή αναμέτρηση, θα βρεθούν αντιμέτωπες η Γυναικεία Ομάδα της ΑΕΛ, που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική κατηγορία και μια Επίλεκτη Ομάδα της ΠΑΕ, την οποία θα απαρτίζουν ποδοσφαιριστές όλων των αγωνιστικών τμημάτων της.

Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 3 ευρώ και η διάθεσή τους θα ξεκινήσει από την προσεχή Δευτέρα 12 του μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν κατ’ αρχάς να απευθύνονται είτε στα γραφεία του σωματείου (Μεγ. Αλεξάνδρου 35, τηλ. 2410 255944, κατά τις ώρες 18:00 – 21:00), είτε στα γραφεία της ΠΑΕ (Κύπρου 72, τηλ. 259000, κατά τις ώρες 09:00-17:00).

Ας αποδείξουμε μια ακόμη φορά πόσο διαφορετικό είναι να είμαστε ΑΕΛ!!!






Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα