Έρχονται αλλαγές σε όλους τους τομείς

Έρχονται αλλαγές σε όλους τους τομείς

Gazzetta team
Έρχονται αλλαγές σε όλους τους τομείς

bet365

Η άφιξη του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό σηματοδοτεί αλλαγές, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι του «τριφυλλιού». Φεύγει από τεχνικός διευθυντής ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Η αποκαρδιωτική εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Θέλτα, μαζί με την ατάκα του Μαρίνου Ουζουνίδη «έβγαλα συμπεράσματα για τους παίκτες», ουσιαστικά αποτελούν προπομπό αλλαγών στο «τριφύλλι».

Αυτές όμως δεν αναμένεται να περιοριστούν στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αλλά θα επεκταθούν και σε άλλες θέσεις.

Φαίνεται πως αποτελεί ειλημμένη απόφαση να προσληφθεί ένας άνθρωπος που θα στηρίξει τον 48χρονο τεχνικό στα αποδυτήρια και θα έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Κάτι που σημαίνει ότι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα μετατεθεί σε άλλο πόστο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ως τώρα, ποια είναι η άποψη του Βραζιλιάνου για την αλλαγή αυτή...

Από εκεί και πέρα, ανακατατάξεις θα υπάρχουν στο ιατρικό επιτελείο, αλλά και σε θέσεις στελεχών που δίπλα από την απόδοσή τους δεν υπάρχει θετικό πρόσημο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα