Μέσα ο Φαρίνια, εκτός τελικά ο Κουρμπέλης

Μέσα ο Φαρίνια, εκτός τελικά ο Κουρμπέλης

bet365

O Φαρίνια επιστρέφει στα πλάνα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ενώ ο Κουρμπέλης παραμένει εκτός τελικά ώστε να υπολογίζεται και πάλι όταν θα είναι 100&% έτοιμος.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα για το ματς με τη Βέροια.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Δημήτρεη Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε τα ονόματα της αποστολής.

Σε αυτά είναι μέσα ο Φαρίνια, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον άφησε εκτός τις προηγούμενες μέρες, ενώ αν και όλα έδειχναν μέσα στην εβδομάδα ότι ύστερα από 2 μήνες ο Κουρμπέλης θα επιστρέψει στα πλάνα του προπονητή του, κρίθηκε καλύτερο να μείνει εκτός και αυτή την εβδομάδα. Ο τραυματισμός στο γόνατο είναι ύπουλος εξάλλου και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Εκτός είναι κι ο Καλτσάς ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Ετσ, στο 4-2-3-1 του «Ελέ» θα δούμε λογικά τους Ντοναρούμα στο τέρμα και Γιαννούλη-Ίγκορ στα άκρα της άμυνας με τους Χαμντανί και Μπέρτο στο κέντρο.

Τσουκαλάς και Δημούτσος θα είναι στο κέντρο με τους Nίκο Φερνάντες, Τσιλιανίδη και Στανισάβλιεβιτς να είναι πίσω από τον Ιωαννίδη.

Αναλυτικά η αποστολή: Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Ίγκορ, Νίκο Φερνάντες, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Δημούτσος, Κώτσιρας, Στανισάβλκιεβιτς, Χαμντανί, Μασα, Ιωαννίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα