Διπλό αρνητικό ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό

Διπλό αρνητικό ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό

Διπλό αρνητικό ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό

bet365

Η ήττα από την Θέλτα έφερε δύο αρνητικά ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό.

Ακόμα μία κακή εμφάνιση, ακόμα μία ήττα για τον Παναθηναϊκό, που ολοκλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα, με το 0-2 από την Θέλτα, οι «πράσινοι» έκαναν δύο αρνητικά ρεκόρ.

Με μόλις 1 βαθμό στην φάση των ομίλων, έκαναν ακόμα μικρότερη συγκομιδή σε σχέση με τους 2 βαθμούς που είχαν συγκεντρώσει προ διετίας και έσπασαν τόσο το δικό τους, όσο και το Ελληνικό... ρεκόρ χειρότερης συγκομιδής.

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση της ΑΕΚ, που δεν είχε κανένα βαθμό την σεζόν 2004/05, αλλά τότε ήταν 4 και όχι 6 οι αγώνες.

Παράλληλα, το τριφύλλι είναι πλέον η ομάδα με τους περισσότερους σερί αγώνες χωρίς νίκη στους ομίλους του Europa, 13 συγκεκριμένα, αφήνοντας... πίσω του τις Παρτιζάν και την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού, ήταν στις 22 Νοεμβρίου του 2012, όταν επιβλήθηκε με 1-0 της Μάριμπορ, με τον Βιτόλο να είναι ο σκόρερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα