Ουζουνίδης: «Δεν είναι η ομάδα που θέλω...»

Ουζουνίδης: «Δεν είναι η ομάδα που θέλω...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ουζουνίδης: «Δεν είναι η ομάδα που θέλω...»

bet365

Ξεκάθαρος ως προς τη δουλειά που απαιτείται να γίνει στον Παναθηναϊκό, την πολύ διαφορετική εικόνα που επιθυμεί ο ίδιος να δώσει και την ανάγκη να δείξουν οι ποδοσφαιριστές ότι αντέχουν στην πίεση και τις απαιτήσεις ενός μεγάλου κλαμπ, έγινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την ήττα (2-0) από τη Θέλτα.

Αναλυτικά ο κόουτς του «τριφυλλιού» μίλησε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Θέλαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι προσέχοντας αρκετά και τη διαχείριση της ομάδας. Νομίζω ότι είμαστε σε μια φάση αγώνων που θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα να παίξουν οι ίδιοι Πέμπτη – Κυριακή. Έπρεπε να το διαχειριστούμε αυτό. Επειδή δεν υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι τη μεταγραφική περίοδο και ήθελα να δω κάποιους παίκτες...

Ο αντίπαλος στην πρώτη ευκαιρία σκόραρε και στη συνέχεια δείξαμε πολύ φοβισμένοι. Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση και αυτό προσπαθήσαμε να το βελτιώσουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλαμε να παίξουμε. Ο αντίπαλος είχε αδυναμίες όταν αμυνόταν. Στο δεύτερο μέρος πατούσαμε καλύτερα δίχως όμως να κάνουμε ευκαιρίες. Σε αυτό το κομμάτι χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να υπάρχουν περισσότεροι παίκτες στην περιοχή. Φαινόταν ότι κάτι μπορούσαμε να κάνουμε, όμως το παιχνίδι τελείωσε με το δεύτερο γκολ.

Έβγαλα πολλά συμπεράσματα από αυτό τον αγώνα όσον αφορά σε ποιους μπορώ να υπολογίζω αλλά και από άποψη προσωπικότητας. Το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν καλό, αλλά πήρα μια καλή εικόνα από τους ποδοσφαιριστές».

Για τον κόσμο: «Εμείς θέλουμε κοντά μας τον κόσμο. Δεν μπορούμε να τους λέμε με το ζόρι να έρθουν. Αν θεωρούν ότι δεν θέλουν να βοηθήσουν, που δεν το πιστεύω, είναι λογικό να είναι απογοητευμένος ο κόσμος... Εμείς πρέπει να τους φέρουμε στο γήπεδο και να τους κάνουμε να συμπαραστέκονται στην ομάδα. Δεν βλέπει κάτι, είναι λογική η απογοήτευση... Η εικόνα της ομάδας ήταν τέτοια που ο κόσμος είχε δίκιο για το προηγούμενο διάστημα. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να το δέχονται αυτό και να δεχθούν την πίεση και τις απαιτήσεις. Θέλω παίκτες που να δίνουν το 100% ακόμα και στην κακή τους μέρα. Χρειαζόμαστε πολύ περισσότερα πράγματα για τη συνέχεια. Θα το δούμε στη συνάντηση με τον πρόεδρο γιατί δεν έχουμε πολύ περιθώριο και να κάνουμε γρήγορα τις κινήσεις μας. Για εμένα ήταν καλό το παιχνίδι για την εικόνα που ήθελα να πάρω».

Για το πρόβλημα στη δημιουργία: «Δεν είχα το χρόνο να ελέγξω τα εργομετρικά, όμως υπήρχε ο στόχος να προκριθεί η ομάδα στους ομίλους... Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο φυσικής κατάστασης που θέλω. Δεν είναι αυτό που θέλω εγώ αυτή τη στιγμή. Η ψυχολογία δεν είναι στα καλύτερά της. Χρειάζονται νίκες και την Κυριακή πρέπει να προσπαθήσουμε και για την ψυχολογία. Δεν είναι αυτή η ομάδα που θέλω... Ανήκουμε στον Παναθηναϊκό, δεν είναι δικαιολογία η ψυχολογία. Έχεις πίεση και πρέπει ν' αντιδράσεις. Εκεί φαίνονται οι μεγάλες ομάδες κι αν δεν μπορούμε ν' αντιδράσουμε, θα δείξουμε ότι έχουμε πρόβλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα