Ροντρίγκες: «Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε»

Ροντρίγκες: «Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε»

Gazzetta team
Ροντρίγκες: «Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε»

bet365

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη και το γκολ που άνοιξε το σκορ, ο Γκάρι Ροντρίγκες ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει θέμα να διαλέξει αντίπαλο και πως όλοι θα είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον οποιονδήποτε.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ μετά την γκολάρα στη Φλωρεντία άνοιξε και σήμερα το σκορ κόντρα στην Σλόβαν και μιλάντς μετά στην κάμερα του OTE TV ανέφερε τα εξής:

Για το γκολ στη Φλωρεντία και το σημερινό που βοήθησαν πολύ στην πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήταν δύο πολύ καλά αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, για το σύλλογο και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τη νίκη μετά από μια δύσκολη περίοδο και με καλή απόδοση: «Η αλήθεια είναι ότι το προηγούμενο διάστημα, είχαμε άσχημα αποτελέσματα. Σήμερα όμως παίζαμε στην έδρα μας και ήταν το δικό μας παιχνίδι. Είχαμε τη σωστή νοοτροπία και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για το αν προτιμάει κάποιον στους 32: «Δεν έχω κάποια προτίμηση. Να δούμε πρώτα ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε, να δούμε ποιος θα έρθει και έπειτα θα το συζητήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα