Καραμπάχ - Φιορεντίνα 1-2

Καραμπάχ - Φιορεντίνα 1-2

bet365

Με γκολ των Βεσίνο-Κιέζα οι Βιόλα νίκησαν (2-1) την Καραμπάχ στο Αζερμπαϊτζάν και πήραν την 1η θέση του ομίλου, δίνοντας στον ΠΑΟΚ την 2η.

Παράπονο από την Φιορεντίνα δεν πρέπει να έχει κανείς στον ΠΑΟΚ! Μετά την εκπληκτική νίκη των Θεσσαλονικέων στο Artemio Franchi, η ομάδα του Πάουλο Σόουζα πήγε στο Αζερμπαϊτζάν με στόχο να κλειδώσει την 1η θέση του γκρουπ και το έκανε με νίκη, ανοίγοντας τον δρόμο για να περάσει και ο ΠΑΟΚ, όπως και έγινε, στους «32».

Οι Ιταλοί μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 8' είχαν την πρώτη τους ευκαιρία με την κεφαλιά του Αστόρι, που έφυγε ελάχιστα άουτ, μετά την σέντρα του Μπερναρντέσκι. Ο κακός αγωνιστικός χώρους δεν βοηθούσε στο να γίνει καλό ματς αλλά οι ευκαιρίες δεν έλειπαν και από ένα σημείο κι έπειτα ήταν και μεγάλες, όπως το δοκάρι της Καραμπάχ στο 32' με τον Εντλόβου στην αντεπίθεση, για να απαντήσει επίσης με δοκάρι η Φιορεντίνα στο 36' από το σουτ του Μπερναρντέσκι εντός περιοχής.

Το γκολ, τελικά, ήρθε για τους Βιόλα στο 60' με το σουτ του Βεσίνο, το οποίο κόντραρε και σε αντίπαλο, για το 0-1. Ο Σόουζα ζητούσε από τους παίκτες του να διαχειριστούν σωστά το ματς αλλά αυτοί μάλλον δεν τον άκουσαν και στο 73' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βγάλουν τετ α τετ με τον Ρεϊνάλντο Σίλβα, αφού η άμυνα ήταν πολύ ψηλά, για να γίνει το 1-1. Οι ελπίδες των Αζέρων και το άγχος του ΠΑΟΚ, όμως, δεν κράτησε πολύ αφού στο 76' ο Κιέζα με κοντινή κεφαλιά στην κενή εστία έκανε το 1-2. Στο 84', πάντως, ο σκόρερ κατάφερε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα...

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Φιορεντίνα 13 (15-6)
2. ΠΑΟΚ 10 (7-6)
3. Καραμπάχ 7 (7-12)
4. Σλόβαν Λίμπερετς 4 (7-12)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα