Η προσφορά Ολυμπιακού στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων

Η προσφορά Ολυμπιακού στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων

Δημήτρης Τομαράς
Η προσφορά Ολυμπιακού στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσέφερε στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων το ποσό των 3.000 ευρώ, σε μία σαφέστατα αξιέπαινη κίνηση.
Η επιταγή δόθηκε το πρωί της Πέμπτης (08/12) από τον Διευθυντή του Δικτύου των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού κ. Βασίλη Νάνο, με επίσκεψη στα γραφεία του ΠΑΣΥΚΑΦ στη Λευκωσία. Ο κ. Νάνος δώρισε στον διευθυντή του ΠΑΣΥΚΑΦ κ. Νικόλα Φιλίππου και μια φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών των ερυθρόλευκων. Από την πλευρά του ο κ. Φιλίππου έδωσε στον κ. Νάνο δύο τιμητικές πλακέτες, μια για τον κ. Μαρινάκη και μία προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης για τη στήριξη προς τον ΠΑΣΥΚΑΦ. Παρών ήταν και κ. Χρήστος Κωνσταντίνου, Διευθυντής των πέντε Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο, ο οποίος υπογράμμισε πως η ομάδα του Πειραιά κάθε χρόνο ενισχύει έναν κοινωφελή οργανισμό στο νησί μας. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλες Ακαδημίες στην Κύπρο και κάθε χρόνο ενισχύσει ένα κοινωφελές ίδρυμα στο Νησί.
- Η φωτογραφία είναι τπό το Kerkida.net.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα