«Επίθεση» Αζέρων σε Σόουζα για... ΠΑΟΚ!

«Επίθεση» Αζέρων σε Σόουζα για... ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
«Επίθεση» Αζέρων σε Σόουζα για... ΠΑΟΚ!

bet365

Οι Αζέροι δεν... ξέχασαν την ήττα της Φιορεντίνα από τον ΠΑΟΚ και πέταξαν τα βέλη τους στον Πάουλο Σόουζα. Τα... έχασε ο Πορτογάλος με τη συμπεριφορά τους.

Εκρηκτικό το κλίμα στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο Πάουλο Σόουζα, με τους Αζέρους να... ζητούν και τα ρέστα για την ήττα της Φιορεντίνα από τον ΠΑΟΚ. «Σκεφτήκατε τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην Καραμπάγκ η ήττα σας από τον ΠΑΟΚ;», με τον Πορτογάλο να απαντά «Οχι. Κάναμε τα πάντα για να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ. Τα δώσαμε όλα και φυσικα απογοητευτήκαμε αρκετά από την ήττα».

Οι Αζέροι με... ύφος ρώτησαν τον Πάουλο Σόουζα, αλλά και τον Ταταρουσάνου αν γνωρίζουν την ιστορία της Καραμπάχ και άρχισαν το... κήρυγμα όταν η απάντηση των Βιόλα ήταν αρνητική! Στο στόχαστρο και ο Ταταρουσάνου, αφού τον ρώτησαν: «Κόντρα στον ΠΑΟΚ παίξατε για τη νίκη;». Ωστόσο, ο Ρουμάνος γκολκίπερ τους έδωσε ένα… μάθημα «Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ο ΠΑΟΚ, όμως, ήταν πολύ δυνατός και κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα παρά το γεγονός ότι δε δημιούργησε πολλές φάσεις. Φυσικά και κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα