Γιάκος: «Μας αντιμετωπίζουν διαφορετικά»

Gazzetta team
Γιάκος: «Μας αντιμετωπίζουν διαφορετικά»

bet365

Ο Γιάκος τόνισε πως πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει... αλλάξει επίπεδο και αυτό φαίνεται στο γήπεδο
Τα βραβεία τους HALL OF BRANDS MVP, παρέλαβαν σήμερα οι Γιάκος και Ζάιρο. Ο πρώτος για την εμφάνισή του κόντρα στον Λεβαδειακό και ο δεύτερος για εκείνη στην αναμέτρηση με την Βέροια. Αμφότεροι όμως δεν το... χάρηκαν, καθώς ακολούθησε η ήττα από τον Ηρακλή. «Δεν παίξαμε καλά, χάσαμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο που είναι ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Το βραβείο το χρωστάω σε όλη την ομάδα. Χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα μπορούσα να πάρω άλλο ένα βραβείο για φέτος», είπε σχετικά ο Ζάιρο, που ρωτήθηκε μετά για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να το κερδίσουμε ή να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».
Ο Γιάκος από την πλευρά του σχολίασε αρχικά πως «αυτό το βραβείο θα έπρεπε να συνδυαστεί με νίκη. Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ακύρωσαν ένα κανονικό μου γκολ. Θα ήταν σίγουρα σημαντικοί οι βαθμοί αν τους παίρναμε. Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ηττηθήκαμε αλλά συνεχίζουμε με δουλειά για το παιχνίδι της Δευτέρας. Ολοι στενοχωρηθήκαμε, αλλά πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε. Ηταν μια ήττα από τον Ηρακλή που ήταν τελευταίος, αλλά πρέπει να δουλέψουμε και να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Δευτέρας που είναι σημαντικό και απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας».
Στον νεαρό χαφ μεταφέρθηκε μετά πως πλέον οι άλλες ομάδες αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ... διαφορετικά. «Σίγουρα μας αντιμετωπίζουν διαφορετικά πλέον, όχι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο. Ο προπονητής κι εμείς πρέπει να βρούμε λύσεις πάνω σ’ αυτό και μέσα από τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις θα καταφέρουμε να κερδίζουμε κι αυτές τις ομάδες που μας παίζουν κλειστά. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θέλουμε τη συμπαράστασή του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα