ΠΑΟΚ αφού... το θέλει και το λέει η ιστορία

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΠΑΟΚ αφού... το θέλει και το λέει η ιστορία

bet365

Ο γεροΓιοβάισα στηρίζει γι' ακόμα μια Πέμπτη τις ελληνικές ομάδες στο Γιουρόπα Λιγκ και εύχεται να δει μαζί με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση.

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι! Ξέρω, κρυώνετε αυτές τις μέρες που εγώ θα μπορούσα να κυκλοφορώ και με κοντομάνικο από συνήθεια, αλλά ελπίζω και εύχομαι να ζεσταθούμε όλοι με ... πληρωμή αργά το βράδυ όταν θα τελειώσουν τα ματσάκια του Γιουρόπα Λιγκ.

Κι επειδή όπως έχετε καταλάβει πολύ καλά, είμαι φιλέλλην, αφού ο ΠΑΟΚ έκανε το διπλό στη Φλωρεντία, ε κάτι μου λέει ότι κόντρα στο πρόσφατο κακό ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, θα τα καταφέρει σήμερα. Αν μάλιστα το κάνει και από το ημίχρονο, τότε αυτή η επιλογή πληρώνει σε απόδοση 2,10. Όσο για τα γκολ, τέτοιο που είναι το ματς, το 0-2 τέρματα με πολλή προσοχή, εντοπίζεται στο 2,00. Και θυμηθείτε πως ο ΠΑΟΚ δεν την έχει πατήσει ποτέ 8η Δεκεμβρίου, μετρώντας και δύο νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς με Τσέχους...

Ολυμπιακός και ΑΠΟΕΛ είναι από εκείνες τις ομάδες που τους αρέσει η επίθεση, οι Πειραιώτες έχουν καταφέρει να κρατήσουν μόλις σε ένα από τα πέντε ματς του ομίλου ανέπαφη την εστία τους, οι Κύπριοι το έχουν κάνει σ' ένα παιχνίδι περισσότερο και το ενδεχόμενο να τις δούμε και τις δύο να σκοράρουν απόψε, στο 1,90.

Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός του Μαρίνου Ουζουνίδη παίζει για την τιμή και την υπόληψή του, τα παιδιά που θα βάλει ο συμπαθής κόουτς θέλουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του, αλλά όταν το κίνητρο είναι η πρόκριση, όπως συμβαίνει με τους Ισπανούς, το μάτι πάει στο 1,83 που πληρώνει το θετικό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα