Γλυτώνει την αφαίρεση βαθμών ο Ηρακλής

Gazzetta team
Γλυτώνει την αφαίρεση βαθμών ο Ηρακλής

bet365

Είναι πολύ πιθανό ο Ηρακλής να γλυτώσει τη βαριά τιμωρία για τα επεισόδια στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως αποκάλυψε ο ARENA FM 89,4 της Θεσσαλονίκης, ο Ηρακλής μάλλον δεν κινδυνεύει από την ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, που κατέθεσαν οι Ηπειρώτες.

O διαιτητής Καραντώνης που σφύριξε τον αγώνα Ηρακλή-ΠΑΣ Γιάννενα, στο φύλλο αγώνα δεν αναφέρει για εκτεταμένα επεισόδια, αλλά ότι «διέκοψα προσωρινά τον αγώνα για 5 λεπτά, λόγω εισόδου θεατών στο γήπεδο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων και η δική μας. Ένας οπαδός πήρε ένα σημαιάκι του κόρνερ και αυτό αντικαταστάθηκε αμέσως, ο αγώνας ξεκίνησε και συνεχίστηκε κανονικά έως τη λήξη του».

Καμία άλλη παρατήρηση δεν αναφέρει ο διαιτητής, κάτι που σημαίνει ότι αφού αποφάσισε να συνεχιστεί κανονικά το ματς και η ΔΕΑΒ στην έκθεσή της αναφέρει ακριβώς τα ίδια, δεν υπάρχει κίνδυνος κατηγορίας κατά του Ηρακλή για εκτεταμένα επεισόδια, η οποία κατηγορία εάν αποδεικνυόταν θα μπορούσε να επιφέρει τιμωρία αφαίρεσης βαθμών στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Κάτι τέτοιο, από την έκθεση του διαιτητή στο φύλο αγώνα δεν προκύπτει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα