Θέμα... εγωισμού και ευκαιριών στη Λεωφόρο

Κώστας Ζάλιαρης
Θέμα... εγωισμού και ευκαιριών στη Λεωφόρο

bet365

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για φέτος με το παιχνίδι απέναντι στη Θέλτα στη Λεωφόρο (22:05, COSMOTE SPORT3 HD), με τους «πράσινους» να ψάχνουν νίκη για τους εαυτούς τους και τον Ουζουνίδη να δοκιμάζει πρόσωπα.

Το «τριφύλλι» έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ έπειτα και από την ήττα που υπέστη στο Άμστερνταμ από τον Άγιαξ την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική, σε αντίθεση με τους Ισπανούς που θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια πρόκρισης, την οποία και διεκδικούν με τη Σταντάρ Λιέγης μέσω της 2ης θέσης του γκρουπ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του να θίγεται ο εγωισμός τους ελέω και της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός που αγνοεί τη νίκη εδώ και πολλά χρόνια σε φάση ομίλων στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα θα δει και ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους δεν έχει δοθεί χρόνος συμμετοχής και έχουν απόψε την ευκαιρία να του δείξουν πράγματα ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου.

Ο Μάρκους Μπεργκ έμεινε εκτός αποστολής για να πάρει ανάσες, επιστρέφει ο Στιλ κάτω απ' τα δοκάρια, από τη στιγμή που ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είχε μείνει εκτός λίστας από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Με 26 ποδοσφαιριστές έφτασε στην Αθήνα η Θέλτα, τιμωρημένος είναι ο άλλοτε άσος της Λίβερπουλ και στράικερ της ομάδας, Ιάγο Άσπας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα