Ζιντάν: «Ανάμεικτα συναισθήματα»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Ανάμεικτα συναισθήματα»

bet365

Για ανάμεικτα συναισθήματα έκανε λόγο ο τεχνικός της Ρεάλ Ζινεντίν Ζιντάν καθώς ναι μεν έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του, αλλά η ομάδα του δεν μπόρεσε να πάρει την πρωτιά στον όμιλο.

Μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Μπερναμπέου όπου η ομάδα του παρότι βρέθηκε μπροστά με 2-0, είδε την Ντόρτμουντ να την ισοφαρίζει και να της παίρνει την πρωτιά, ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ ανέφερε: «Είναι ανάμεικτα συναισθήματα, αν και αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Σήμερα χάσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε και άλλα γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι και να έρθουμε πρώτοι αλλά δεν το καταφέραμε. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και την σκληρή τους δουλειά».

Για τον Μπενζεμά που έφτασε τα 50 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Είμαι χαρούμενος για τον Μπενζεμά που έφτασε τα 50 γκολ στην διοργάνωση. Είμαι χαρούμενος για την δουλειά που κάνει ο κάθε παίκτης μου. Όλοι προσπαθούν αλλά και οι αντίπαλοι παλεύουν για να μας κάνουν την ζωή δύσκολη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα