Πόρτο – Λέστερ 5-0

Gazzetta team
Πόρτο – Λέστερ 5-0

bet365

Η Λέστερ που είχε ένα γκολ παθητικό, ταπεινώθηκε με 5-0 από την Πόρτο, η οποία πήρε το δεύτερο εισιτήριο, αφήνοντας 3η την Κοπεγχάγη, που πέρασε με 0-2 από την Μπριζ.

Μέχρι την επίσκεψή της στο «Ντραγκάο» ,η Λέστερ τα είχε κάνει όλα τέλεια. Είχε δεχτεί μόνο ένα γκολ σε πέντε αγώνες και είχε διασφαλίσει την 1η θέση του 7ου ομίλου. Απέμενε η 2η, που διεκδικούσαν Πόρτο και Κοπεγχάγη, με την πρώτη να έχει το πλεονέκτημα. Τελικά το δεύτερο εισιτήριο το πήραν οι Πορτογάλοι, αφού όμως πρώτα φρόντισαν να βάλουν στην Λέστερ μαζεμένα όσα δεν είχε δεχτεί μέχρι τώρα. Της έριξαν λοιπόν μία ξεγυριστή πεντάρα (5-0) και αυτή θα μείνει στην ιστορία ως η χειρότερη αγγλική ήττα στο Champions League.

Οι Δράκοι τα έκαναν όλα τέλεια και από νωρίς. Μόλις στο 6’ ο Αντρέ Σίλβα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά από κόρνερ και ακολούθησε το ωραίο μονοκόμματο πλασέ του Κορόνα (25’). Η Λέστερ που έπαιζε με αρκετές αλλαγές, δεν μπόρεσε να αντιδράσει απλά μάζευε τη μπάλα από τα δίχτυα της. Κορυφαίο όλων το απίθανο τακουνάκι του Μπραΐμι για το 3-0 (44’). Ο ίδιος ευστόχησε πέναλτι (64’) και το πλασέ του Ζότα (77’) έκλεισε το εκπληκτικό σκορ, που χάλασε την εξαιρετική εικόνα που είχαν μέχρι τώρα οι Αλεπούδες.

Ούτε βαθμό η Μπριζ
Για την Κοπεγχάγη η υπόθεση ήταν τελειωμένη, από την στιγμή που η Πόρτο καθάριζε στο άλλο ματς. Ωστόσο, είναι τόσο χάλια η φετινή Μπριζ, που δεν γινόταν να μην νικήσει στο Βέλγιο. Το 0-2 ήρθε αβίαστα και εντελώς χαλαρά. Στο 9’ μετά από κόρνερ σημείωσε αυτογκόλ ο Μέχελε και στο 15’ ο Γιόργκενσεν με κεφαλιά διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα και τοποθέτησαν την Μπριζ στο ντροπιαστικό club με τις ομάδες που δεν πήραν ούτε βαθμό στους ομίλους.

Τελική βαθμολογία (7ος όμιλος)
1. Λέστερ 13 (7-6)
2. Πόρτο 11 (9-3)
3. Κοπεγχάγη 9 (7-2)
4. Μπριζ 0 (2-14)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα