Το παλεύει για... αντί-Φορτούνης ο Τσόρι

Το παλεύει για... αντί-Φορτούνης ο Τσόρι

Gazzetta team
Το παλεύει για... αντί-Φορτούνης ο Τσόρι

bet365

Ο Φορτούνης είναι ένας ακόμα αισθητά καταπονημένος ερυθρόλευκος, ο οποίος έβγαλε ενοχλήσεις και θέλει ειδική διαχείριση. Φορτσάτος δίνοντας... μάχη για... 11άδα με ΑΠΟΕΛ ο Τσόρι.

Ο "Φορτού" έβγαλε κάποιες ενοχλήσεις στα πόδια του στην προπόνηση της Τετάρτης στο ΓΣΠ, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει ότι ο Μπέντο τον ετοιμάζει για βασικό. Ο Φορτούνης βέβαια - όπως και ο Μιλιβόγεβιτς και όπως και άλλοι παίκτες που αγωνίζονται συνέχεια - έχει επιβαρυνθεί και αυτός με πολλά ματς και με Ολυμπιακό αλλά και με Εθνική. Και αναμφίβολα θέλει και αυτός την ειδική του διαχείριση. Ο Τσόρι από την άλλη έδειξε διάθεση και μεγάλη προσπάθεια.

Ο Αργεντίνος και τις τελευταίες ημέρες παρά την διάρρηξη στο σπίτι του και την περίεργη ψυχολογία του έδινε την... μάχη του για αποστολή. Τώρα που μπήκε ο έμπειρος άσος θα επιδιώξει μέχρι τελευταίας στιγμής να πείσει τον Ίβηρα τεχνικό πως αξίζει μία ευκαιρία για... αντί-Φορτούνης στην 11άδα.

Εν αναμονή των τελικών αποφάσεων του Ίβηρα για το βασικό σχήμα για το ΑΠΟΕΛ - Ολυμπιακός. Θα είναι πάντως μία... μίνι έκπληξη εάν χριστεί βασικός ο Τσόρι, διότι το προβάδισμα συνεχίζει να το έχει ο Φορτούνης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα