Τους έδειξε τον τρόπο για τη νίκη (vid)

Τους έδειξε τον τρόπο για τη νίκη (vid)

Gazzetta team
Τους έδειξε τον τρόπο για τη νίκη (vid)

bet365

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών και με όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για τον «τελικό» με την Σλόβαν.

Η τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου», πριν από τον αγώνα εναντίον της Σλόβαν Λίμπερετς, ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση έπειτα από τις τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν. Στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία, το βάρος έπεσε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με τον Ίβιτς να… προβάρει τον τρόπο με τον οποίο θέλει να λειτουργήσει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Λίμπερετς.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τόσο τελειώματα όσο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Δείτε το video που δημοσίευσε η ΠΑΕ στον επίσημο λογαριασμό της στα Social Media:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα