Μπερίσο: «Τα πάντα για την νίκη»

Μπερίσο: «Τα πάντα για την νίκη»

Gazzetta team
Μπερίσο: «Τα πάντα για την νίκη»

bet365

Ο προπονητής της Θέλτα, Εντουάρντο Μπερίσο, χαρακτήρισε ως αγώνα δίχως αύριο το ματς με τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Θέλτα στην επίσημη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό:

«Ο αγώνας είναι ένας αγώνας δίχως αύριο για εμάς. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι να πάρουμε την νίκη και μετά θα δούμε το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Είμαστε εδώ να κάνουμε τα πάντα για την νίκη».

Για το αν θα κάνει αλλαγές: «Όλοι όσοι έπαιξαν με την Μπέτις είναι διαθέσιμοι δεν θα κάνω αλλαγές».

Για το αν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ για να βάλουν γκολ χωρίς να δεχθούν κάποιο: «Δεν χρειάζεται να το σκεφτόμαστε πολύ. Πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε. Να κάνουμε το παν και προσβλέπω σε ένα καλό παιχνίδι».

Για τον τερματοφύλακα που θα ξεκινήσει: «O Ρουμπέν είναι ένας καλός τερματοφύλακας έχει κάνει μία καλή εμφάνιση και αύριο θα του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια μας».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι αδιάφορος βαθμολογικά: «Θα παίξουμε σεβόμενοι τον αντίπαλό μας όμως στόχος μας είναι να πάρουμε την νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα