Κρίστιανσεν: «Ο... οδηγός μας το ματς στο Καραϊσκάκη» (vids)

Κρίστιανσεν: «Ο... οδηγός μας το ματς στο Καραϊσκάκη» (vids)

Gazzetta team
Κρίστιανσεν: «Ο... οδηγός μας το ματς στο Καραϊσκάκη» (vids)

bet365

Ο Κρίστιανσεν μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου για το ΑΠΟΕΛ - Ολυμπιακός ανέφερε τον αγώνα του Καραϊσκάκη ως... πρότυπο αγωνιστικής συμπεριφοράς για τους παίκτες του. Τι είπε ο Αλωνεύτης.
Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, τόνισε μεταξύ άλλων: «Καλησπέρα σε όλους. Αύριο εμείς θα πάμε για τη νίκη. Αν πάμε για ισοπαλία είναι κάπως ριψοκίνδυνο και σαφώς δεν θα μας ικανοποιήσει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση με τον Καρλάο. Έχουμε τιμωρημένο τον Αστίθ. Υπήρξαν κάποια προβλήματα και θα αποφασίσω μετά από την προπόνηση για το ποιους θα βάλω στην εντεκάδα. Αν πάρουμε τουλάχιστον έναν βαθμό ή και τους τρεις θα είναι πολύ καλή επίδοση για το σύλλογο και εμένα. Όμως αυτά είναι απλά αριθμοί θα κρατήσουν μόνο το ενδιαφέρον εκτός αγωνιστικού χώρου. Πρέπει να προετοιμαστούμε σοβαρά, όπως κάναμε και στο πρώτο παιχνίδι. Ο... οδηγός μας θα είναι το ματς στο Καραϊσκάκη».
Ο Στάθης Αλωνεύτης από μέρους του σχολίασε: «Κατεβαίνουμε στο παιχνίδι αύριο για να πάρουμε τη νίκη και την πρώτη θέση. Τα κίνητρα δεν είναι μόνο οικονομικά για εμάς. Είναι η πρώτη θέση για να μπούμε στους δυνατούς της επόμενης φάσης. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κερδίζει. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί παίζουν δύο ομάδες πάρα πολύ καλές. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Είναι οι λαοφιλέστερες και οι δύο και πιστεύω ο καλύτερος θα κερδίσει».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα