Τα ματς των ελληνικών ομάδων στο UEFA Europa League, στην COSMOTE TV!

Gazzetta team
Τα ματς των ελληνικών ομάδων στο UEFA Europa League, στην COSMOTE TV!

bet365

Τα τελευταία παιχνίδια των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League, έρχονται στην COSMOTE TV!

Η COSMOTE TV σε βάζει στον θεαματικό hybrid κόσμο της και φέρνει αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORTS τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην 6η και τελευταία αγωνιστική των γκρουπ της δεύτερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης ανοίγει με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στη Σλόβαν Λίμπερετς. Από τις 16:30 στο COSMOTE SPORT 3HD η εκπομπή UEFA Europa League Show με το pre-game της αναμέτρησης του «δικεφάλου του βορρά».

Στις 18:00 με τηλεοπτική κάλυψη από το ίδιο κανάλι, η σέντρα στην αναμέτρησης στην Τούμπα, με την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς να χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη για να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης και την ίδια στιγμή να μη νικήσει η Καραμπάχ τη Φιορεντίνα στο άλλο ματς του ομίλου! Ίδια ώρα έναρξης και στο παιχνίδι του Αζερμπαϊτζάν...

Αμέσως μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ ακολουθεί το Post-game show, ενώ, στο COSMOTE SPORT 3HD ακολουθεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Θέλτα από το «Απόστολος Νικολαΐδης»!

Οι «πράσινοι» έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης έπειτα και από την ήττα στο Άμστερνταμ, με τους Ισπανούς να παλεύουν με στόχο τη 2η θέση, όπου βρίσκεται η Σταντάρ Λιέγης υπερέχοντας στην ισοβαθμία με τον σύλλογο της Γαλικίας. Pre-game show στις 21:15 και σέντρα στη Λεωφόρο στις 22:05.

Στην Κύπρο, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΑΠΟΕΛ για την πρωτιά του Β' ομίλου του UEFA Europa League και την αναμέτρηση καλύπτει τηλεοπτικά το COSMOTE SPORT 2HD! Οι Πειραιώτες, παρά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Γιούνγκ Μπόις, έκλεισαν θέση για τους «32» της διοργάνωσης και πλέον θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση που ενδέχεται να τους βάλει σε κάπως καλύτερη μοίρα στην κλήρωση του επόμενου γύρου. Στις 20:00 η ώρα έναρξης του παιχνιδιού, από τις 19:00 μπορείτε να παρακολουθήσετε και το Pre-game από την ίδια συχνότητα!

Με τη λήξη του αγώνα στη Λευκωσία, ακολουθεί η εκπομπή Post-Game Show στις 22:00!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα