Επιβεβαίωση και για Σκαφίδα (pics)

Επιβεβαίωση και για Σκαφίδα (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Επιβεβαίωση και για Σκαφίδα (pics)

bet365

Νέο επαγγελματικό συμβόλαιο για τον Σκαφίδα, προς μία ακόμα επιβεβαίωση των πληροφοριών που υπήρξαν νωρίτερα. Καινούρια συμβόλαια και για Γαβαλά και Καράδαη.

Από πιο νωρίς είχε προκύψει πως ο Δημήτρης Σκαφίδας προοριζόταν για νέο συμβόλαιο. Όπως και έγινε.

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν λοιπόν στον Ολυμπιακό οι τερματοφύλακες Ιάσωνας Γαβαλάς, Δημήτρης Σκαφίδας και Χρήστος Καράδαης. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε λοιπόν την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων Ιάσωνα Γαβαλά, Δημήτρη Σκαφίδα και Χρήστο Καράδαη. Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ» κ. Γιώργος Παύλου μετά από την υπογραφή των συμβολαίων δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τους νέους μας που γίνονται επαγγελματίες. Είναι χαρά να τους κάνεις επαγγελματίες γιατί δικαιώνεις τις προσπάθειες τους και μαζί με αυτούς όλους όσους έχουν δουλέψει κοντά τους. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ υψηλή ποιότητα ποδοσφαιριστών και αυτό σημαίνει ότι κι άλλοι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν κάνοντας συμβόλαια. Θέλουμε να στελεχώσουμε την πρώτη ομάδα και το κάνουμε σιγά σιγά αυτό οπως έχουμε πει. Θέλω να ευχηθώ και στους τρείς τερματοφύλακες καλή επιτυχία και να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα».
Μετά από την υπογραφή των επαγγελματικών συμβολαίων οι τρεις τερματοφύλακες της ομάδας δήλωσαν στο olympiacos.org:
Ιάσονας Γαβαλάς (γεν. 1998): «Είναι μεγάλη τιμή και βάρος να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό. Στόχος μου είναι να βάλω το κεφάλι κάτω και δουλέψω σκληρά ώστε να παίξω σε υψηλό επίπεδο και να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν τους οποίους και ευχαριστώ».
Δημήτρης Σκαφίδας (γεν. 1999): «Είναι τεράστια τιμή για μένα να υπογράφω επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Παύλου, τους προπονητές της Ακαδημίας αλλά και της πρώτης ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Θέλω να τους δικαιώσω αλλά και να βελτιωθώ και να φτάσω σε υψηλό επίπεδο».
Χρήστος Καράδαης (γεν. 1999): «Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές της Ακαδημίας οι οποίοι από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ στο Ρέντη με βοήθησαν να δουλέψω και να βελτιωθώ. Είναι μεγάλη τιμή να είσαι επαγγελματίας στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Με δουλειά θέλω να φτάσω ψηλά όχι για να μην απαγοητεύσω αυτούς που με τίμησαν με την επιλογή τους αλλά για να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα