Βιάνα και Ρομαό φαβορί για βασικοί

Βιάνα και Ρομαό φαβορί για βασικοί

Δημήτρης Τομαράς
Βιάνα και Ρομαό φαβορί για βασικοί

bet365

Οι Μπρούνο Βιάνα και Αλεξίς Ρομαό δείχνουν να έχουν προβάδισμα για μία θέση στο κέντρο της άμυνας και άλλη μία στον άξονα. Ποιο το πιθανό ερυθρόλευκο σχήμα για ΑΠΟΕΛ.

Ο Λεάλι θα είναι ο κίπερ, ο Φιγκέιρας δεξί μπακ και ο Ντε Λα Μπέγια αριστερά. Ο ένας στόπερ σίγουρα ο Ντα Κόστα και για τον παρτενέρ του το φαβορί δείχνει να είναι ο Βιάνα.

Για το κέντρο ο Ρομαό χρησιμοποιήθηκε πιο πολλές στις δοκιμές βασικών, αν και ο Μπέντο "είδε" και... τέσταρε και τους Μπουχαλάκη και Καμπιάσο για εκεί. Και ο Αργεντίνος άσος και ο Έλληνας διεθνής έχουν τις πιθανότητές τους.

Μπροστά του ως εξάρι ο Μάρτινς, δεκάρι ο Φορτούνης, στα δύο άκρα οι Σεμπά και Ελιουνούσι και φορ ο Ιντέγε. Για το κέντρο της άμυνας εκτός από τον Βιάνα βέβαια υποψήφιος είναι και ο Ρομαό. Όσο για τον Τσόρι υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να πάρει χρόνο συμμετοχής ενώ σχετικά με τον Μιλιβόγεβιτς που είναι στα... κόκκινα καθώς παίζει συνέχεια έχει προκύψει πως υπάρχει και άλλος λόγος για το ότι έμεινε off (σ.σ. έχει να κάνει με την κατάστασή του και ότι καραδοκούσε σοβαρός τραυματισμός από τα σερί του ματς και την μεγάλη κόπωσή του).

Θυμίζουμε πως στην αποστολή έχουν μπει για το ΑΠΟΕΛ - Ολυμπιακός οι: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βιάνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα