ΑΕΛ: Επέστρεψε στις προπονήσεις με απουσίες

ΑΕΛ: Επέστρεψε στις προπονήσεις με απουσίες

bet365

Με απουσίες η προπόνηση της ΑΕΛ, που ξεκίνησε την προετοιμασία της για το ματς με την Ξάνθη.

Το ρεπό της Δευτέρας ανήκει στο παρελθόν, με την ΑΕΛ να επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία για το ματς της επόμενης αγωνιστικής, στην έδρα της Ξάνθης.

Τα προβλήματα δεν έλειψαν για τον σάκη Τσιώλη, που δεν είχε στην διάθεσή του τους Φάρκας, Βαρέλα που είναι τραυματίες και τον Μασούρα, που είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και αναμένεται να κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ζημιά. Τέλος, δε προπονήθηκε ο Ναβάρο, που όμως από αύριο θα ενσωματωθεί σταδιακά και η κατάστασή του δε προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία.

Στις απουσίες για το ματς με τον Ακριτικό σύλλογο, συγκαταλέγεται και ο Φατιόν που είναι τιμωρημένος, ενώ σε αυτό το ματς θα εκτίσει την ποινή του και ο Φάρκας, καθώς θα έλειπε έτσι κι αλλιώς λόγω του τραυματισμού του. Υπάρχουν και θετικά, πάντως, αφού επιστρέφει ο αρχηγός, Γιοβάνοβιτς, που «καθάρισε» από την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα