Την Τετάρτη η απόφαση της προσφυγής Μαλάτου

Gazzetta team
Την Τετάρτη η απόφαση της προσφυγής Μαλάτου

bet365

Την Τετάρτη αναμένεται η απόφαση της προσφυγής του Ανδρέα Μαλάτου κατά της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ με την οποία ζητάει τον διορισμό Προσωρινής Διοίκησης για την διενέργεια εκλογών με βάση τον αθλητικό νόμο.

Συζητήθηκε την Τρίτη στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η προσφυγή του Ανδρέα Μαλάτου κατά της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ, με την οποία ζητάει την ακύρωση της και τον διορισμό νέα διοικούσας επιτροπής με στόχο τις εκλογές με βάση το νόμο 3262/2004.

Σύμφωνα με την προσφυγή αυτή ο Ανδρέας Μαλάτος αναφέρει ότι η παρούσα διοίκηση της ΕΠΟ δεν είναι νόμιμη άρα το δικαστήριο πρέπει να διορίσει προσωρινή διοίκηση, η οποία θα πάει σε εκλογές.

Για να αντικρούσει το επιχείρημα του Μαλάτου η πλευρά της ΕΠΟ τόνισε ότι είναι νόμιμη με βάση τον αθλητικό νόμο ενώ είναι διορισμένη από την FIFA, στην οποία υπάγεται η ΕΠΟ. Υπέρ της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ κατέθεσε το Ηράκλειο Αττικής το οποίος ξεκάθάρισε ότι ο Ανδρέας Μαλάτος δεν είναι μέλος του με συνέπεια να στερείται έννομου συμφέροντος.

Η πλευρά της ΕΠΟ ζήτησε να μην εκδοθεί προσωρινή διαταγή σε βάρος της μέχρι να συζητηθεί η κύρια αγωγή στις 9 Ιανουαρίου κάτι που έγινε δεκτό από την αντίπαλη πλευρά με βασική προϋπόθεση η ΕΠΟ μέχρι τις 9 Ιανουαρίου να διοργανώνει κανονικά τα πρωταθλήματα, αλλά χωρίς να παίρνει καμία απόφαση που να δεσμεύει την Ομοσπονδία νομικά και οικονομικά.

Η απόφαση του Πρωτοδικείου αναμένεται την Τετάρτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα