H διαφορετική συνέντευξη του Πέλκα

H διαφορετική συνέντευξη του Πέλκα

Gazzetta team
H διαφορετική συνέντευξη του Πέλκα

bet365

Ο μικρός Βαγγέλης, που όλοι μάθαμε από την συμμετοχή του στο μαραθώνιο της Αθήνας, είναι φίλος του ΠΑΟΚ και ως νεαρός ρεπόρτερ «ανέκρινε» τον Δημήτρη Πέλκα.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο κόσμος τον έμαθε λίγες μέρες πριν όταν έτρεχε στον μαραθώνιο της Αθήνας παρότι βρισκόταν σε ειδικό αμαξίδιο. Ο Βαγγέλης, όμως, τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα από τα ξεχωριστά μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Παρά τη σπάνια ασθένεια που τον αναγκάζει να ζει την καθημερινότητά του στο καροτσάκι, ο 12χρονος Βαγγέλης δεν χάνει το μεγαλύτερό του όπλο. Το χαμόγελό του και την δίψα του να ζήσει όσα (θεωρητικά) δεν μπορεί. Δύο χρόνια πριν είχε ταξιδέψει μέχρι τη Φλωρεντία για να δει τον ΠΑΟΚ κι έκανε το τραπέζι στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Τώρα, το πρόγραμμά του δεν του επέτρεψε να παρακολουθήσει από κοντά τον Δικέφαλο να κερδίζει στην Φλωρεντία, αλλά δύσκολα θα τον δείτε να λείπει από ματς της Τούμπας.

Αυτή τη φορά η επίσκεψή του στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, όμως, ήταν λίγο διαφορετική. Ο Βαγγέλης άφησε στην άκρη – όσο γίνεται – το ρόλο του φιλάθλου κι έγινε για λίγο δημοσιογράφος προκειμένου να πάρει συνέντευξη στον Δημήτρη Πέλκα για λογαριασμό του PAOK TV.

Παρά το άγχος του το οποίο οδήγησε στην εκκένωση του… στούντιο για να πραγματοποιηθεί το γύρισμα, ο Βαγγέλης έκανε μια όμορφη, διαφορετική κι αθώα συζήτηση με τον «γείτονα» παίκτη του ΠΑΟΚ που εγκαινιάζει την ενότητα Junior Reporter στο paokfc.gr».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα