Με Τσόρι στη Λευκωσία ο Ολυμπιακός

Με Τσόρι στη Λευκωσία ο Ολυμπιακός

Με Τσόρι στη Λευκωσία ο Ολυμπιακός

bet365

Επιστροφή Τσόρι Ντομίνγκες στην αποστολή, με τον Μπέντο να υπολογίζει στον Αργεντινό για το ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Δεν υπολογίζονται οι ανέτοιμοι Ομάρ-Ρέτσος αλλά κι ο Καρντόσο που ταλαιπωρείται από γρίπη, παίρνει ανάσες ο Μιλιβόγεβιτς.

Ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, όπου οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν τον ΑΠΟΕΛ στο «ΓΣΠ».

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε τα ονόματα που θα ταξιδέψουν στη Λευκωσία και σ' αυτά είναι κι ο Τσόρι, ο οποίος επιστρέφει στα πλάνα του. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν το ματς στη Νέα Σμύρνη, όπου ο «μαέστρος» έπαιξε 25', ενώ είχε κάτσει στον πάγκο στα ματς με ΠΑΟΚ και Ατρόμητο.

Ελαμπντελαουί και Ρέτσος δεν υπολογίζονται από τον Πάουλο Μπέντο, μιας και οι δύο κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ματς στα Ιωάννινα.

Μπενφίκα - Νάπολι με επιστροφή, αν ο Κώστας Μήτρογλου σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον αγώνα.

Επίσης, ο Όσκαρ Καρντόσο ταλαιπωρείται από γρίπη και έμεινε κι αυτός εκτός, ενώ αποφασίστηκε να πάρει σημαντικές ανάσες ενόψει της συνέχειας ο Λούκα ΜΙλιβόγεβιτς, που φέτος έχει... τραβήξει κουπί με συνεχόμενα ματς τόσο σε Ελλάδα και Ευρώπη όσο και με την εθνική του ομάδα.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή, μεταξύ των οποίων και ο νεαρός Σκαφίδας, αλλά και ο νεαρός Νικολάου: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βιάνα.

Η αποστολή αναχωρεί για τη Λευκωσία το πρωί της Τετάρτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα