Η επίσκεψη της Ακαδημίας της Μίλαν στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού! (pics)

Gazzetta team
Η επίσκεψη της Ακαδημίας της Μίλαν στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού! (pics)

bet365

Η δεκαμελής αποστολή της Ακαδημίας του Ιταλικού συλλόγου ξεναγήθηκε στο Ρέντη και αντάλλαξε πληροφορίες με τα στελέχη του Ολυμπιακού.

Επίσκεψη στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη πραγματοποίησε την Δευτέρα (5/12) δεκαμελής αντιπροσωπεία της Ακαδημίας της Μίλαν.

Στόχος της επίσκεψης ήταν η ανταλλαγή πληροφοριών ανάμεσα στα στελέχη των δυο Ακαδημιών αλλά και η παρακολούθηση προπονήσεων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Τα στελέχη της Μίλαν που είχαν επικεφαλής τον κ. Domenico Gualtieri(Academy Head of performance) υποδέχτηκαν στο Ρέντη ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος και ο Διευθυντής Προμηθειών της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μεσσάρης.

Μετά από την υποδοχή ακολούθησε ξενάγηση στο Προπονητικό Κέντρο τόσο στα γήπεδα όσο και στις λοιπές εγκαταστάσεις όπως είναι τα γυμναστήρια (Πρώτη ομάδα-Ακαδημία), τα αποδυτήρια, τις αίθουσες ψυχαγωγίες, τους ξενώνες ενώ γευμάτισαν και στο εστιατόριο! Τα μέλη της αποστολής της Μίλαν που αποτελούνταν από προπονητές, φυσιοθεραπευτές και αναλυτές έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις ενώ ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα για τον τρόπο λειτουργίας των ξενώνων και το πρόγραμμα των 44 οικοτρόφων που φιλοξενεί ο Ολυμπιακός στο Ρέντη.


Η ομάδα της Ακαδημίας της Μίλαν και ειδικά ο κ. Gualtieri συζήτησε με τον Αθλητικό Διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Φρανσουά Μοντεστό για τον λόγο της επίσκεψης τους στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού.

Το κυρίως... πιάτο της επίσκεψης περιελάμβανε παρουσιάσεις στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ακαδημίας τόσο του πλάνου του Ολυμπιακού όσο και της Μίλαν αλλά και του Δικτύου Σχολών. Μετά από τις παρουσιάσεις τα στελέχη των δυο Ακαδημιών χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και πραγματοποιήθηκαν workshop με θέματα σχετικά με την τεχνολογία και την απόδοση, την διατροφή και την απόδοση και φυσικά την προπόνηση!


Φυσικά τα μέλη της Ακαδημίας της Μίλαν είδαν και προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων του Ολυμπιακού και κράτησαν σημειώσεις πάνω στις οποίες μίλησαν μετά με τους προπονητές της Ακαδημίας.

Μετά από τον απολογισμό της επίσκεψης που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσων στους Ιταλούς μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της "ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ" κ. Γιώργος Παύλου ο οποίος τόνισε ότι η Ακαδημία του Ολυμπιακού είναι ανοιχτή σε συνεργασίες μ' άλλα σπουδαία κλαμπ. Ο κ. Gualtieri από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κ. Παύλου τονίζοντας: "Σας ευχαριστούμε για την υποδοχή και για την πολύ σημαντική συνάντηση. Δουλεύουμε πολλά πρότζεκτ και θέλαμε να δούμε πως δουλεύουν άλλες ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός. Φεύγουμε απόλυτα ευχαριστημένοι".

Μετά από έξι ώρες στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού τα μέλη της αποστολής της Μίλαν αναχώρησαν αφού πρώτα παρέλαβαν δώρα από του Ολυμπιακού.

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού συνεχίζει να είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με Ακαδημίες σπουδαίων συλλόγων όπως είναι η Μίλαν με την οποία έχει έρθει πιο κοντά μέσω των Παγκόσμιων Συνεδρίων της Aspire Academy.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα