Η... καλύτερη ενδεκάδα του Champions League!

Gazzetta team
Η... καλύτερη ενδεκάδα του Champions League!

bet365

Τι σόι Champions League είναι αυτό, όταν δεν έχει τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλύτερες ομάδες; Στ' αστέρια με τη Vista United!

Είναι γεγονός και είναι αλήθεια. Και είναι και γεγονός. Και είναι και αλήθεια. Τι σόι Champions League είναι αυτό, όταν δεν έχει τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλύτερες ομάδες; Και όταν λέμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (ναι με κεφαλαία), εννοούμε ότι δεν είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Champions League χωρίς την Vista United.

ΜΑ είναι δυνατόν να το κουβεντιάζουμε ακόμα; Ομάδα φωτιά, ομάδα χείμαρρος, ομάδα σίφουνας, ομάδα λάβα και να μην είναι στο Champions League;

Να τους δούμε έναν-έναν; Να τους δούμε.

Ο Βιστίδης στον άσο, ο Βίσταρσον και ο Βιστερίνι στο κέντρο και ο Βιστόν με τον Βιστούμπου στα άκρα της άμυνας. Μιλάμε για Σινικό τείχος , όχι αστεία. Μύγα να πάει να περάσει τρώει ηλεκτροσόκ πακέτο για το σπίτι.

Στο κέντρο του γηπέδου ο Βιστέιρα, ένα γιαταγάνι με εξάταπα, ο Βίστας από τα τσικό του συλλόγου και στα φτερά ο Βιστάο με τον Βιστάντεζ, σιφουνάτοι, αστραποπόδαροι, τσιτάχ κανονικά.

Και μπροστά όμως η ομάδα κεντάει, με τον Βιστίνιο να ντριμπλάρει και τον ίσκιο του και τον Βίστερ να τραβάει κουπί μονάχος στην κορυφή, αιχμή του δόρατος ένα πράμα, αλλά τι δόρυ, να, ένα δόρυ ΤΟΣΟ με το συμπάθιο.

Το ότι είναι αυτή ομάδα έξω από το Champions League είναι σκάνδαλο πρώτης γραμμής και δεν επιτρέπει εις τους λάτρεις της μπάλας να δουν τους πραγματικούς καλλιτέχνες του ποδοσφαίρου.

Τι να πούμε τώρα; Για τον Βιστούμπου και τις κούρσες του που του σπάνε τα άλατα; Για τα μαθήματα αμυντικής τέχνης του Βιστέιρα που έχουν στείλει 30 γόνατα και 18 χιαστούς για τσάι; Ή μήπως για τα υδραυλικά του Βιστίνιο που κολλάει την μπάλα στον αστράγαλο, κάνει μια έτσι και την βγάζει από το αυτί; Ο Μάικ Λαμάρ δεν τα έκανε αυτά τα κόλπα φίλες και φίλοι .

Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους οι άνθρωποι που χειρίζονται τα ποδοσφαιρικά κέντρα αποφάσεων. Η θέση της Vista United είναι στο Champions League. Άντε μην γίνει κανένας σαματάς εδώ πέρα μέσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα