Η πίστη του Κορακάκη έφερε την... ανατροπή

Η πίστη του Κορακάκη έφερε την... ανατροπή

Gazzetta team
Η πίστη του Κορακάκη έφερε την... ανατροπή

bet365

Ο Γιώργος Κορακάκης μίλησε για την πορεία του Ατρόμητου, για την ανατροπή με τον ΠΑΟΚ, τις ακαδημίες αλλά και το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό.

Η πίστη του στην ποιότητα που διαθέτουν οι παίκτες του Ατρόμητου και το οικογενειακό κλίμα, είναι τα βασικά συστατικά της πορείας του Ατρόμητου, από τότε που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο Γιώργος Κορακάκης. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου αναφέρθηκε στην ανατροπή με τον ΠΑΟΚ, στους πιτσιρικάδες που χρησιμοποιεί, αλλά και στο ματς που έρχεται με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά ο Γιώργος Κορακάκης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6...

-για την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας και πως έγινε αυτή: «Με τη δουλειά, τις προπονήσεις και φυσικά είναι θέμα παικτών. Εγώ είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα και ξέρω την ποιότητα των παικτών την οποία πίστευα ότι δεν την έχουν βγάλει. Η φιλοσοφία μας πλέον είναι να χτυπάμε όλα τα παιχνίδια και να προσπαθούμε να τα νικήσουμε. Πιστεύω ότι όσο παίζεις για τη νίκη τόσο περισσότερο πιθανό είναι να έχεις κέρδη και μακροχρόνια».

-για τους στόχους της ομάδας: «Είναι νωρίς. Οι στόχοι θέτονται το καλοκαίρι. Ο κ.Σπανός είπε ότι ο Ατρόμητος είναι ομάδα 5άδας. Και εμείς προσπαθούμε να πετύχουμε τον στόχο αυτό. Και θα κριθούμε για αυτό».

-για το κλίμα στην ομάδα: «Το κλίμα ναι. Ισχύει ότι είναι οικογενειακό. Έχω πει ότι μια ομάδα που έχει καλές σχέσεις μπορεί να καταφέρει πολλά περισσότερα πράγματα από μια ομάδα δεν έχει κάτι τέτοιο. Βλέπω τους παίκτες να είναι χαρούμενοι. Να έρχονται για προπόνηση και να φεύγουν χαμογελώντας και να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν.

-για το τι διαφοροποίησε στην ομάδα με ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας: «Αυτό που μας ενδιέφερε είναι μόνο τα αποτελέσματα. Είχαμε δύο ήττες και δεν είχαμε ξεκινήσει καλά. Εμείς δουλέψαμε και βγάλαμε κάποια παιδιά που είχαν επιβαρυνθεί από τις ήττες από την 11άδα για να αλλάξουμε το κλίμα».

-για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και την ανατροπή: «Σε κείνο το ματς δεν ήμασταν πολύ κακοί. Εμείς έχουμε πει ότι συνεχίζουμε να παλεύουμε ένα ματς, ό,τι και να γίνει. Εντάξει μπορούμε να κάνουμε και κάποιες παρεμβάσεις στην τακτική, αλλά έχουμε πει ότι θα προσπαθούμε μέχρι το τέλος και αυτό βγαίνει. Τα παιδιά πλέον έχουν αυτοπεποίθηση και συνεχίσουν να κάνουν αυτό που πρέπει στο ματς ανεξάρτητα με το πως έχει η κατάσταση. Εύκολο δεν είναι αλλά τα παιδιά είναι έχουν μεγάλη πίστη στις δυνάμεις τους».

-για τις δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς και εάν πιστεύει ότι έπρεπε να δώσει συγχαρητήρια στον Ατρόμητο: «Δεν θέλω να σχολιάσω. Είναι πράγματα που αφορούν μια ομάδα. Τι θέλετε να πω; Εάν έπρεπε να πει συγχαρητήρια; Ίσως να έπρεπε, αλλά δεν θα ασχοληθώ με αυτό.
Είναι κάτι που πέρασε. Ειπώθηκαν κάποια πράγματα. Δόθηκαν εξηγήσεις από τον Ίβιτς δεν θέλω να το σχολιάσω περισσότερο».

-για τα νεαρά παιδιά: «Υπάρχει μια φουρνιά παιδιών πολύ καλή και σιγά-σιγά μπαίνουν στην ομάδα. Εμείς δεν έχουμε τη λογική ότι πρέπει πάση θυσία να μπουν στην ομάδα. Τα αντιμετωπίζουμε ήδη ως επαγγελματίες. Οι ακαδημίες έτσι όπως είναι η κατάσταση στη χώρα είναι ένας τρόπος να αναπτύσσεις την ομάδα σου. Θέλει και την προσοχή του. Δεν μπορείς να βάλεις 7-8 παιδιά σε μια ομάδα. Θέλει δουλειά και εμπιστοσύνη στον σύλλογο.

-για τον Λημνιό: Έχει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι του που σπανίζουν. Έχει ταχύτητα και εκρηκτικότητα. Δεν είναι μονο αυτός όμως. Είναι και άλλα παιδιά και τους έχουμε πει ότι δεν πρέπει να βιάζονται. Στη ζωή τα πάντα παίρνουν το δρόμο τους.

-για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Όταν μια ομάδα αλλάζει προπονητή αλλάζουν όλα. Περιμένω να δω κάτι διαφορετικό. Σίγουρα πιο μαζεμένο αλλά κι εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Σίγουρα θα είναι ένα πιο δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο οποίος θα είναι περισσότερο μαζεμένος όχι όπως τις προηγούμενες φορές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα