Η αδερφή του Ρονάλντο στο gazzetta.gr! (vid)

Γιάννης Γεωργόπουλος
Η αδερφή του Ρονάλντο στο gazzetta.gr! (vid)

bet365

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του gazzetta.gr για τον CR7 και την Ελλάδα μέχρι που παρενέβη ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ διακόπτοντας την συνέντευξη!

Η μεγαλύτερη αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο με αφορμή τα εγκαίνια της ελληνικής ακαδημίας της Σπόρτινγκ στην Ανάβυσσο, εκπροσώπησε την οικογένεια του CR7 απολαμβάνοντας για τέσσερις μέρες τις διακοπές της στην ελληνική πρωτεύουσα.

Η «Ρονάλντα», όπως αποκαλείται πραγματοποιεί καριέρα ως τραγουδίστρια στην Πορτογαλία, έχοντας την υποστήριξη του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκτός των άλλων, έχει αναλάβει και τις επιχειρήσεις του διάσημου αδερφού της.

Η 39χρονη Αβέιρο μίλησε στην κάμερα του gazzetta.gr για την σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ, αλλά και την άποψη της για την Ελλάδα.

Όλα αυτά μέχρι την παρέμβαση του προέδρου των «λιονταριών» Μπρούνο ντε Καρβάλιο...

- Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από την διαμονή σας στην Αθήνα; Επισκέπτεστε για πρώτη φορά την Ελλάδα;

«Όχι, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα, έχω έρθει ξανά στα νησιά. Μου αρέσει πολύ η χώρα κι ο λαός. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Λυπάμαι μόνο που δεν μιλάω ελληνικά».

- Πως σας φάνηκαν οι εγκαταστάσεις της Σπόρτινγκ;

«Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλές, οι νέοι που θα έρθουν εδώ θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν πάρα πολύ καλά γιατί τους παρέχεται ο συνδυασμός της ποιότητας των εγκαταστάσεων με τις μεθόδους της Σπόρτινγκ. Επί εποχής Ρονάλντο δεν υπήρχαν τέτοιου επιπέδου εγκαταστάσεις. Θα είναι πολύ τυχεροί όσοι έρθουν εδώ».

-Στο πρόσφατο ματς της Ρεάλ Με την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα, είδαμε τον αδερφό σας (σ.σ.: Κριστιάνο Ρονάλντο) αγκαλιά με τον γιο σας. Πιστεύετε ότι ο μικρός μπορεί να ακολουθήσει τα χνάρια του θείου του;

«Ναι, ο γιος μου παίζει ποδόσφαιρο. Έχει όλα τα προσόντα για να γίνει ένας καλός παίκτης, δεν ξέρω αν διαθέτει ταλέντο σαν του Ρονάλντο, αλλά η ουσία είναι πως έχει ταλέντο. Δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά ευελπιστώ να γίνει ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

- Με τον γιο του Κριστιάνο πως τα πηγαίνουν;

«Αγαπιούνται πάρα πολύ, είναι σαν αδέρφια. Όταν είναι χώρια για μεγάλο διάστημα αναζητά ο ένας τον άλλον, όχι δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους».

Στην ερώτηση μας για τον ρόλο που διαδραμάτισε η ένταξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ αναφορικά με την ποδοσφαιρική του εξέλιξε, παρενέβη ο πρόεδρος του πορτογαλικού συλλόγου, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, ο οποίος αστειευόμενος απευθύνθηκε στην μεταφράστρια, Νίλζα Σίλβα, εκφράζοντας την ενόχληση του για το γεγονός πως φορούσε κόκκινο φόρεμα.

Ο Nτε Καρβάλιο δεν τρέφει και τα καλύτερα συναισθήματα για την Μπενφίκα και όπως τονίζουν οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι έχει... αλλεργία στο κόκκινο. Η παρέμβαση του στην κάμερα του gazzetta.gr πήρε μεγάλη έκταση στον πορτογαλικό Τύπο κάνοντας λόγο για ακραία αντίδραση.

Δείτε το video της συνέντευξης της αδερφής του Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, αλλά και την παρέμβαση του ντε Καρβάλιο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα