«Αρκετές φήμες για Ατζάρεβιτς»

«Αρκετές φήμες για Ατζάρεβιτς»

Gazzetta team
«Αρκετές φήμες για Ατζάρεβιτς»

bet365

Ο πρόεδρος της Ερεμπρο μίλησε για το μέλλον του Αστρίτ Ατζάρεβιτς, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ.

Ο Σίμον Αστρεμ έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα na.se και αναφέρθηκε στον Σουηδό χαφ που απασχολεί την Ενωση, τονίζοντας ότι ξέρει για αυτό το ενδιαφέρον αλλά δεν ξέρει πόσο προχωρημένο είναι το θέμα.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Ατζάρεβιτς ο πρόεδρος της Ερεμπρο...

«Ο Αστρίτ έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών κλαμπ, κάτι που συνέβαινε καθ' όλη τη σεζόν. Πλέον μένει να δούμε να θα βρει κάτι που θα το θεωρήσει αρκετά ενδιαφέρον για να προχωρήσει. Θα πρέπει να το δούμε».

-Οι φήμες για την ΑΕΚ;

«Υπάρχουν αρκετές φήμες και αρκετό ενδιαφέρον, όμως σε πρακτικό επίπεδο δεν ξέρω ακριβώς πόσο προχωρημένο είναι. Έχω μιλήσει με τον Αστρίτ και ξέρω στο περίπου που βρίσκεται με τις προτάσεις που έχει. Το καλό με τον Αστρίτ, στην σχέση που έχουμε, είναι ότι πάντα ήταν πολύ ανοικτός σε εμάς. Μιλάμε πολύ, οπότε νιώθει άνετα με την κατάσταση, όμως δεν έχουμε βάλει κάποια διορία για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση».

-Γιατί δεν ήταν στην προπόνηση της Δευτέρας;

«Επειδή το συμβόλαιό του έχει λήξει, έχει πάρει κάποιες μέρες άδεια. Αν συμφωνήσει με κάποιο άλλο κλαμπ ή συμβεί κάτι άλλο θα δούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα