Μίλι εδώ, Μίλι εκεί, που πάει ο Μίλι...

Μίλι εδώ, Μίλι εκεί, που πάει ο Μίλι...

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Μίλι εδώ, Μίλι εκεί, που πάει ο Μίλι...

bet365

Ο Inspector Gazzet μας έστειλε mail από άγνωστο σημείο για τον Μιλιβόγεβιτς, φοβούμενος για το σκάνδαλο που προέκυψε με Football Leaks και την φοροδιαφυγή του Πέδρο Μέντες.

Την πατήσαμε Gazzettόπαιδα. Ετσι είναι αυτά. Τα έξυπνα πουλιά από τη μύτη πιάνονται. Λογικά θα διαβάσετε για το (νέο) σκάνδαλο που προέκυψε. Την έκανε την... βλακεία ο Ζόρζε (ο Μέντες ντε). Μας έβγαλαν στην φόρα το δίκτυο με τις offshore εταιρείες που είχαμε και γλιτώναμε πολλά εκατομμύρια από τις μεταγραφές. Δεν μπορώ να σας γράψω που βρίσκομαι μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση και γι' αυτό απουσίαζα για κάποιες μέρες.

Ομως επέστρεψα την στιγμή που πρέπει. Λίγο πριν τις μεταγραφές. Και σήμερα θα σας γεμίσω πληροφορία με την περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς γιατί έμαθα ότι γράφτηκε πως τον θέλει η Βαλένθια, η Αρσεναλ και η μεικτή κόσμου. Οσο για τα εκατομμύρια; Από 10 το λιγότερο μέχρι και 20. Ψυχραιμία παιδιά. Ο Μιλιβόγεβιτς θα πουληθεί αλλά όχι ακόμα.

Το είχα διαβάσει κάποια στιγμή στο gazzetta.gr. Για τον εδώ και αρκετούς μήνες νέο μάνατζέρ του. Ο Φάλι Ραμαντάνι Gazzettόπαιδά μου θ' αποφασίσει που θα πάει ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Και φυσικά να είστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσει οικονομικά και τον Ολυμπιακό. Εδώ του είχε... φιξάρει την μεταγραφή του Φέισα ο Ραμαντάνι (όσα έδωσε ο Ολυμπιακός για Φέισα, Γκρμπιτς, Κάταϊ, τα πήρε πίσω από την Μπενφίκα μόνο για τον πρώτο).

Βαλένθια δε το βλέπω να σας πω την αλήθεια. Διαβάστε εδώ το ενδιαφέρον κείμενο του Γιώργου Καραμάνου για τα όσα συμβαίνουν στις «νυχτερίδες» και θα με καταλάβατε. Αρσεναλ; Εσκασε ένα σκασμό εκατομμύρια το καλοκαίρι για τον Τσάκα. Εχει και τον Κοκλέν. Και τον Ράμσεϊ. Και τον Ελενί. Θα πάρει και τον Μιλιβόγεβιτς;

Ακούστε πως έχουν τα πράγματα γιατί υπάρχουν και προτεραιότητες σε αυτήν την ζωή. Ο Ραμαντάνι θα πουλήσει πρώτα τον Λιούμπομιρ Φέισα. Ο Φέισα κάνει γεμάτες σεζόν στην Μπενφίκα έχει γίνει βασικός (μαζί με τον Μίλι) στην Εθνική Σερβίας και ο Φάλι θα κάνει πρώτα το deal με αυτόν. Αυτό βεβαίως θα επηρεάσει και τον Μιλιβόγεβιτς.

Ομως ο Ραμαντάνι δεν βιάζεται για τον Μίλι. Ούτε και ο Μίλι βιάζεται να φύγει. Μια χαρά περνάει στον Ολυμπιακό, η Ελλάδα του αρέσει, αρχηγός είναι. Οικογένεια και παιδιά τα έχει εδώ (όχι όπως ο Ρομπέρτο) οπότε δεν καίγεται να την κάνει. Ο Ραμαντάνι θα προσπαθήσει να τις κάνει ταυτόχρονα. Το προσπάθησε το καλοκαίρι. Να στείλει τον Φέισα στην Φιορεντίνα και τον Μιλιβόγεβιτς στην Μπενφίκα. Δεν το πέτυχε.

Θα το προσπαθήσει ξανά μαθαίνω. Οχι όμως τον Γενάρη. Τα λεφτά Gazzettόπαιδά μου είναι περισσότερα το καλοκαίρι. Και να 'στε σίγουροι ότι θα φέρει τα λεφτά που θέλει ο Ολυμπιακός για να τον αφήσει. Δέκα και βάλε λέω εγώ...

Στείλτε μου τις απορίες στο twitter και στο @InspectorGazzet. Οσοι με ρώταγαν για Στραματσόνι ελπίζω να με είχατε διαβάσει τις προηγούμενες φορές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet