Μπήκε ο Γλύκος, «ΟΚ» ο Λέοβατς (vid)

Μπήκε ο Γλύκος, «ΟΚ» ο Λέοβατς (vid)

Gazzetta team
Μπήκε ο Γλύκος, «ΟΚ» ο Λέοβατς (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ είναι «υποχρεωμένος» να κοιτάξει την επόμενη πρόκληση. Και είναι μεγάλη. Την Πέμπτη (08.12) ο Δικέφαλος υποδέχεται την Σλόβαν Λίμπερετς και θέλει τη νίκη.

Μόνο σε αυτή την περίπτωση ο «Δικέφαλος» θα μπορέσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στους 32 του Europa League.

Στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τον συγκεκριμένο αγώνα επιστρέφει ο Παναγιώτης Γλύκος , ο οποίος επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Ο Μάριν Λέοβατς , ο οποίος αποχώρησε από το ματς της Λεωφόρου με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, υποβλήθηκε σε υπερηχογραφικό έλεγχο που ήταν καθαρός. Ο παίκτης έχει ήδη ξεκινήσει θεραπεία προκειμένου να προλάβει τον αγώνα με την Σλόβαν Λίμπερετς.

Ο Φακούντο Περέιρα ακολούθησε κομμάτι της προπόνησης και συνέχισε ειδικό πρόγραμμα επανένταξης, ενώ οι Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας , Χοσέ Κρέσπο που αποκόμισαν χτυπήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης μαζί με τους υπόλοιπους βασικούς του ντέρμπι.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο από την προπόνηση της Δευτέρας στην Νέα Μεσημβρία, τις εικόνες από τον φακό του paokfc.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα